Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Parçalı Bulutlu
Zonguldak
16°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 25°C
Çar 20°C

EVİNİN YANDIĞINA MI, TELEVİZYONUN YANDIĞINA MI EVLADININ SENİ HUZUREVİNE YOLLAMAK İSTEDİĞİNE Mİ YANARSIN?

EVİNİN YANDIĞINA MI, TELEVİZYONUN YANDIĞINA MI EVLADININ SENİ HUZUREVİNE YOLLAMAK İSTEDİĞİNE Mİ YANARSIN?
22 Ekim 2020 10:22
412
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Kışla Mahallesinde bulunan iki katlı binanın birinci katında çıkan yangın bir odayı kül etti.

Evde tek başına yaşayan yaşlı adam son anda canını kurtarabildi.

Yangın, saat 00.10 sıralarında ilçeye bağlı Kışla Mahallesi, Millet sokakta meydana geldi.

Alınan bilgilere göre sokak üzerinde bulunan iki katlı binanın zemin katında tek başında yaşayan 90 yaşındaki Dursun Ç.’nin evinde yangın çıktı.

İddiaya göre evde bulunan sobayı yakıp, kapağını kapatmayı unutan yaşlı adam namaz kılmak için abdest almaya gitti. Geri döndüğünde ise odayı alevler içinde bulan yaşlı adam kendini son anda dışarıya atabildi. Yükselen alev ve dumanları gören komşuları yaşlı adama yardım etmek için seferber olurken durum itfaiye ekiplerine bildirildi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri yangını söndürme çalışması başlattı.

Yarımsaat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alınırken evin odası küle döndü.

Evi yanan Dursun Ç. ise 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından tedbir amaçlı Özel Echomar Hastanesi’ne kaldırıldı. Dursun Ç.nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken çocuklarının ise evlerine istemediği ve bakamayacaklarını söyledikleri öğrenildi.

‘IŞIĞIM GİTTİ, BEN NASIL KARANLIKTA DURUCAM?BANA TELEVİZYON ALIRSINIZ DEMİ’

90 Yaşındaki Dursun Ç.nin ışığı sevmediği, sadece televizyonun ışığıyla evinde oturduğu öğrenildi. Televizyonunda yanması üzerine gözyaşları içinde kalan yaşlı adamın ‘Işığım gitti, ben nasıl karanlıkta durucam?Bana televizyon alırsınız demi’ soruları ise yürek dağladı.

Yaşlı adam bu soruları etrafa yöneltirken kızı ve oğlunun babalarını huzurevine göndermek için ‘Bu gece huzurevinde kalsa olmaz mı’ sorusunu polise sorması ise tepki yarattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.