Dolar 32,3627
Euro 34,9648
Altın 2.326,20
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 16°C

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ, ACİL HASTALARIN YARDIMINA KOŞUYOR

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ, ACİL HASTALARIN YARDIMINA KOŞUYOR
19 Ocak 2021 13:17 | Son Güncellenme: 20 Ocak 2021 11:17
740
A+
A-

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ, ACİL HASTALARIN YARDIMINA KOŞUYOR

Kdz. Ereğli Belediyesi, kentimizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle evlerinden çıkamayan acil hastaların yardımına koştu. 2 günde 53 hasta diyaliz merkezlerine ve hastanelere taşındı.

Vatandaşlar ihtiyaç halinde ‘Alo 153 Zabıta’ hattını arayabilirler. Belediye araçları yardım için hazır bekletiliyor.Kdz. Ereğli’de son 2 gündür etkisini artıran kar yağışı nedeniyle evlerinden çıkamayan acil hastalar için Belediye seferber oldu.

Zabıta ekipleri, 53 hastayı diyaliz merkezleri ile hastanelere taşıdı.Yoğun kar yağışı, hayatı olumsuz etkilerken Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın talimatıyla seferber olan Kdz. Ereğli Belediyesi ekipleri, bir yandan kapanan yolları açmaya çalışıyor, diğer yandan acil hastaların yardımına koşuyor. Zabıta Müdürü Halit Aydın, kapanan ara sokaklarda evlerinden çıkamayan acil hastaların Zabıta’nın 4×4 hizmet aracı ile alınarak hastanelere ve diyaliz merkezlerine taşındığını, tedavileri biten hastaların da evlerine götürüldüğünü söyledi.

‘Alo 153 Zabıta’ hattını arayan vatandaşların yardımına koşmaya devam ettiklerini ifade eden Aydın, şu bilgileri verdi:“Başkanımız Halil Posbıyık’ın talimatlarıyla ekiplerimizi ve araçlarımızı seferber ettik. Bize ulaşan ihbarlar neticesinde 2 günde 53 hastaya yardım ettik.

Evlerinden alıp diyaliz merkezleri ve hastanelere taşıdık, tedavileri sona erenleri tekrar evlerine götürdük. Hastanede nöbeti olan hemşire ve doktorlarımıza da yardımcı olduk.

Bunun yanında kömürü biten vatandaşımıza kömür taşıdık, benzer diğer ihtiyaçları olanların da ihtiyaçlarını karşıladık.

Kötü hava koşulları süresince bize ulaşan vatandaşlarımıza yardımcı olmaya
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.