Dolar 32,5644
Euro 34,6957
Altın 2.487,66
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Az Bulutlu
Zonguldak
16°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Silahla Kafasına Sıktı .

Silahla Kafasına Sıktı .
8 Aralık 2020 19:18
547
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Akköy köyünde eşi ile boşanma aşamasında olan Doğan Baytekin, eşinin köyünde, eşinin evinin önünde canına kıydı.

Doğan Baytekin’in sosyal medya hesabında ‘Buraya kadarmış. Çok güzel rol yaparım. Evet, yalanlarım da yalanlarımda kalitelidir.

Ama oyun bitti.

Size iyi seyirler’ yazdığı görüldü.

Bundan 52 gün evvel de babasını ve bir sene içinde annesini de kaybeden işçi ailesel durumlar yüzünden içinden çıkamadığı sorunlarını kendini silahla vurarak çözdü.

 

Olay İlçeye bağlı Akköy köyünde meydana geldi.

İddiaya göre 2 çocuk babası Doğan Baytekin, yaklaşık 4 aydır ayrı yaşadığı eşi S.B. nin Akköy’de ki evinin önüne geldi.

Burada silahı ile kafasına ateş açan Baytekin ağır yaralandı.

Köyde ki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Baytekin’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Baytekin’in cansız bedeni yapılan incelemenin ardından otopsi için devlet hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.