Dolar 32,3639
Euro 34,9576
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 16°C

BOZKURT: “EREĞLİ’YE SAHİP ÇIKMA NOKTASINDA ÜZERİMİZE DÜŞENİ FAZLASIYLA YAPACAĞIZ”

BOZKURT: “EREĞLİ’YE SAHİP ÇIKMA NOKTASINDA ÜZERİMİZE DÜŞENİ FAZLASIYLA YAPACAĞIZ”
4 Kasım 2020 20:05
322
A+
A-

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları, bugün bir dizi ziyarette bulundu. AK Parti heyeti, sırasıyla Lösemili Çocuklar Vakfı’nı, Kızılay Şubesi’ni, Büyük Birlik Partisi İlçe Teşkilatı’nı ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

ATİK, ONKOLOJİ VE HEMATOLOJİ BÖLÜMLERİNİ GÜNDEME GETİRDİ

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları günün ilk ziyaretini ‘Lösemili Çocuklar Haftası’ dolayısıyla, Kdz. Ereğli’de bulunan LÖSEV İl Temsilciliğine gerçekleştirdi. LÖSEV İl Temsilcisi Tarkan Atik, AK Parti heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken; kanser hastalığı, çeşitleri, belirtileri, LÖSEV’in çalışmaları ve Ankara’da bulunan LÖSEV-LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi hakkında da bilgi verdi.

Konuşmasında, Türkiye’de en çok kanser vakalarının Zonguldak ilinde göründüğüne dikkati çeken Atik; Kdz. Ereğli’de ‘Onkoloji’ ve ‘Hematoloji’ bölümlerinin mutlaka olması gerektiğini söyledi.

LÖSEV-LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi ile ilgili de açıklama yapan Atik, “Ankara’da bulunan hastanemiz, iddia ediyorum Türkiye’deki 5 yıldızlı otellerden daha temiz, hijyenik ve konforlu. 400 yataklı olan ve şuan yarı kapasitede hizmet veren hastanemizin, peyderpey ruhsatını alarak tam kapasite hizmet vermesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kansere yakalanan bir vatandaşımız, bize başvurduğu andan itibaren biz o hastanın tüm masraflarını karşılıyor, tedavi sürecini takip ediyoruz. Bunun yanında lösemili vatandaşlarımıza çeşitli yardımlarımız oluyor. Yetişemediğimiz yerde, belediyelerimizden, siyasilerimizden, iş insanlarımızdan ve sivil toplum kuruluşlarımızdan destek istiyoruz. Bu anlamda AK Parti İlçe Teşkilatı’nın da bizim yanımızda olacağına olan inancımız tamdır” diyerek AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarı dileğinde bulundu.

BOZKURT: “ULVİ BİR GÖREVİ YERİNE GETİRİYORSUNUZ”

Kendilerini kabul ettikleri için Atik’e teşekkür eden Bozkurt ise LÖSEV’in, ülkede büyük bir boşluğu doldurduğunu söyledi.

LÖSEV İl Temsilciliğinin çalışmalarını takip ve takdir ettiğini ifade eden Bozkurt, “Bizler tüm sivil toplum kuruluşlarımızın olduğu gibi LÖSEV’in de yanındayız. Tabii LÖSEV Gönüllüleri olarak sizler gerçekten çok ulvi bir görevi yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Bizler de her zaman, her konuda sizlerin yanında olmaya özen göstereceğiz. Hastaların tedavi süreçleri ve yapılması gereken yardımlarla ilgili bizleri her zaman arayabilirsiniz. Hastalığı yenmeyi başaran vatandaşlarımızın mutluluğunu görmek, bizleri bu yönde hareket etmek için daha da kamçılayacaktır” dedi.

Ziyaretin ardından Atik, AK Parti İlçe Kadın Kolları adına Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Doğru’ya ‘Teşekkür Belgesi’ takdim etti.

CİĞER: “SU VE KAN, SÜREKLİ İHTİYAÇTIR”

AK Parti heyeti, günün ikinci ziyaretini ise ‘Kızılay Haftası’ dolayısıyla, Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi’ne gerçekleştirdi. AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve beraberindeki partilileri, Kızılay Şube Başkanı Yaşar Ciğer ve Kızılay Gönüllüleri dernek binası girişinde karşıladı.

Ziyarette konuşan Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer, Bozkurt ve ekibine iade-i ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kızılay’ın çalışmaları hakkında bilgi veren Ciğer, “Kızılay ve Kızılhaç; insanların diline, dinine, ırkına ve mezhebine bakmadan yardıma ihtiyacı olan herkese yardım etmeyi kendine şiar edinmiş ve uluslararası kabul görmüş hizmet kuruluşlarıdır” dedi.

Kan bağışı kampanyalarının devam edeceğini ifade eden Ciğer, “Biliyorsunuz hayatımızdaki iki önemli sıvı su ve kandır ve bunlar sürekli ihtiyaçtır; en kısa sürede bulunmaları gerekir. Bu anlamda bizler de zaman zaman kan bağışı kampanyaları düzenliyoruz. Bunun yanında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik çeşitli yardımlarımız da devam ediyor. Zonguldak Valiliğimiz tarafından İzmir depreminde mağdur olan vatandaşlarımıza yönelik bir yardım kampanyası başlatıldı. Biz de Kızılay olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Muhtemelen Cuma günü, toplanan yardımları İzmir’e göndereceğiz” dedi.

BOZKURT, CİĞER VE GÖNÜLLÜLERİ KUTLADI

AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt da kendilerini kabul ettikleri için Ciğer ve Kızılay Gönüllülerine teşekkür ederek ‘Kızılay Haftası’nı kutladı.

Kızılay’ın çok önemli bir göreve ifa ettiğini vurgulayan Bozkurt, “Kızılay Şubemiz, İlçemizde gerçekten güzel çalışmalara imza atıyor. Kızılay’ın, yaptığı yardımlarla halkla bütünleşmesinden büyük mutluluk duyuyorum Başkanımız Sayın Yaşar Ciğer’in şahsında tüm Kızılay Gönüllüsü arkadaşlarımızı özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum. Bizler de her konuda Kızılayımızın yanındayız” dedi.

Ziyaretin sonunda Ciğer, Bozkurt’a Kızılay’ın rozeti taktı.

 

ÇELİK: “SİZE GÜVENİYORUZ”

AK Parti heyeti, Kızılay’ın ardından Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Ziyarette konuşan BBP İlçe Başkanı Turabi Çelik, “Saffet Bozkurt kardeşimizin İlçe Başkanlığı da dostluğu da bizim için çok kıymetli. Biz de kendisine çok değer veriyoruz. Bizim için çok değerlisin başkanım. Seçildiğinizden beri sizi takip ediyorum. Faaliyetleriniz hoşuma gidiyor ama Saffet Bozkurt’u daha aktif görmek istiyorum, çünkü Saffet Bozkurt’un emeği boşa gitmesin istiyorum.

Ereğli’nin sizin gibi değerlere ihtiyacı var. Sizin yanınızda bize ihtiyaç duyulursa, biz de sizin yanınızdayız; bunu bilin. İktidarsınız, Ereğli güzel şeyler bekliyor sizden. Gerçekten Ereğli yerle bir olmuş, işsizlik hat safhada, yokluk hat safhada. Milletin içinde olduğumuz için bizle dertleşiyorlar, sizden çok umutlular. Senin güzel çalışmalar yapacağından eminiz. Yaptığın her güzel şeyde biz senin yanında olacağız. Siz ve sizin ekibinize çok güveniyoruz. İktidarın eli güçlüdür, iktidarın ilçe başkanısınız. Sizin söyleyeceğiniz her kelime Ereğli’de insanları bağlar. Bizim de siyasi parti olarak iktidardan beklentilerimiz var, o nedenle Ereğli’ye kim bir çivi çakarsa ‘Allah razı olsun’ deriz. Biz size güveniyoruz” dedi.

BOZKURT: “ÜZERİMİZE DÜŞENİ FAZLASIYLA YAPACAĞIZ”

AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt da kendilerini kabul ettikleri ve kendisiyle ilgili düşüncelerinden dolayı Çelik’e teşekkür ederek, şunları söyledi:

“Biz icra makamı değiliz, belediye başkanı değiliz, bütçemiz yok, bir şeyimiz yok ama iktidar adına Ereğli’deki işlerin takibi, yeni işlerin başlangıcı anlamında üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Bu görev zarfında, bu işi son noktaya getirdiğimizde, kendi açımdan insanların olumlu noktada görüş belirteceğine eminim. Teşkilatçılık anlamında, Ereğli tabanına sahip çıkma anlamında, gerekse Ereğli’ye sahip çıkma anlamında üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu konuda kendimizden, teşkilatımızdan eminiz. Hukuki meşruiyet olan, Ereğli’nin ortak menfaati olan her noktada taşın altına elimizi, gövdemizi, kafamızı sokmaya hazırız.”

DEMİRTÜRK: “AYRI GAYRI YOK”

AK Parti İlçe Başkanı Bozkurt ve beraberindeki partililer, günün son ziyaretini ise Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatına gerçekleştirdiler.

Ziyarette konuşan MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, birlik ve beraberlik mesajı vererek şunları söyledi:

“Bizi ziyaret ettiğinizden dolayı size ve ekibinize teşekkür ederim. Teşkilat anlamında birlik ve beraberlik içerisinde inşallah Ereğli’ye güzel hizmetler yaparız. Ayrı gayrı düşüncesi yok, birlik beraberlik içerisinde memlekette, Ereğli’de neler yapabiliriz ona bakmak lazım. Diyaloglarımızı sıkı tutarak bunu başarabiliriz. Ereğli’nin meselelerini istişare yaparsak, beraber çözersek daha güzel şeyler yapabiliriz. Siz ve ekibiniz inşallah Ereğli’de başarılı şeyler yaparsınız, birlikte yaparız.”

BOZKURT: “GENELDEKİ İTTİFAKI YERELDE DE YAPMAKTA KARARLIYIZ”

AK Parti İlçe Başkanı Bozkurt ise kendilerini kabul ettikleri için Demirtürk ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek, şunları kaydetti:

“Kongreleri aynı dönemde yaptık, siz bizi ziyaret ettiniz ama bizim iade-i ziyaretimiz biraz gecikti. Öncelikle özür diliyoruz. Yoğun bir süreç geçiriyoruz. Bizi kabul etiğiniz için teşekkür ediyorum. İttifakın değerli ortağı sizlerle beraber Ereğli’de çalışmaktan onur ve gurur duyacağız. İnşallah geneldeki ittifakın yerelde de devam etmesi noktasında üzerimize düşen ne varsa onu yapmakta kesinlikle kararlıyız.

Ereğli’de yapılacak hizmetler noktasında, Ereğli’deki sorunlar noktasında sizlerle istişare halinde olacağız.

Ereğli’deki sıkıntıları aşma noktasında sizlerin desteğine, öngörülerinize ihtiyacımız var. İnşallah Ereğli’de güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.