Dolar 32,3143
Euro 35,1060
Altın 2.290,78
BİST 9.057,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 19°C
Açık
Zonguldak
19°C
Açık
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Çukurlar araç sürücülerini adeta bezdirdi.

Çukurlar araç sürücülerini adeta bezdirdi.
22 Haziran 2022 19:36
303
A+
A-
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde,  Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yolundaki çukurlar araç sürücülerini adeta bezdirdi. Su dolan çukurlara girmemek için sürücüler yol boyunca manevra yaptıklarını belirtiyor.
Karadeniz Ereğli ilçesinin Hamzafakıhlı Mahallesi’nde yer alan Organize Sanayi Bölgesi’ne giden yol, Kıyıcak Mahallesi’nin  Mervealtı mevkiinden itibaren yer yer çöküntülerle dolu. Konuyla ilgili gazetenizin WhatsApp haber ihbar hattına ulaşan bazı sürücüler yaşadıkları güçlükleri anlatarak, çukurlarla dolu yoldan fotoğraf paylaştılar.
Mervealtı mevkiinden OSB girişine kadar onlarca çukur bulunduğunu ifade eden araç sahipleri, yağışlı zamanlarda çukurların su ile dolarak belli olmadığını, çukurlara aniden girdiklerini söylüyor. Sürücüler, yol boyunca çukurlardan kurtulmak için manevra yapmak zorunda kaldıklarını kaydederek,  yetkililere, en azından çukurlara yama yapılması için çağrıda bulundular.
Diğer yandan, Organize Sanayi Bölgesi yolu, ağır tonajlı araçlar tarafından sık şekilde kullanıldığı için kısa sürede yıpranıyor. Son bir yılda yoldaki çukurların arttığı ve derinleştiği öğrenildi. Bu çukurları bilmeyen veya fark edemeyen araç sürücüleri için kaza riskinin de olduğunu hatırlatıyoruz.

 

                                                                                 

Haber : Yeni Haber/Fedai Kaçar

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.