Dolar 32,3694
Euro 34,9629
Altın 2.325,75
BİST 9.071,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 25°C
Sal 16°C

Atatürk maskesiyle 7.5 milyonluk vurgun

Atatürk maskesiyle 7.5 milyonluk vurgun
23 Eylül 2020 00:39 | Son Güncellenme: 23 Eylül 2020 00:55
469
A+
A-

Antalya’da açtığı “Özel Mustafa Kemal Okulları” kisvesiyle köşeyi dönen Murat Şahin’in yüzlerce veliyi dolandırarak 7.5 milyonluk vurgun yaptığı ve lüks villasını uyuşturucu tarlasına dönüştürdüğü ortaya çıktı.

Kemalist torbacı uyuşturucudan tutuklandı.

Atatürk maskesiyle 7.5 milyonluk vurgun Faruk Arslan İstanbul İdeolojik olarak kutsadıkları Mustafa Kemal’in arkasına saklanarak sömürü yapan Atatürk istismarcılarına bir yenisi daha eklendi.

Özel Mustafa Kemal Okulları’nın sahibi Murat Şahin’in kemalistlerin paralarıyla cebini doldurarak lüks villasında uyuşturucu yetiştirdiği, güvenlik güçleri tarafından enselenince okulunu kapatarak 400 öğrenci velisinin 7.5 milyon TL’sini çarptığı ortaya çıktı.

Akit’e konuşan mağdur veliler, Atatürk adıyla aldatıldıklarını söyledi.

Villada esrar tarlası!

Atatürk’ü koruma değil sömürü yasasına dönüşen 5816 sayılı kanunun kaldırılması için pankart açan vatandaşlara ceza davalarının açıldığı ülkemizde, ahlaksızlıklarını Mustafa Kemal üzerinden gerçekleştirerek köşeyi dönenler hız kesmiyor. Uğur Mumcu’nun, “Bu ülkede banka soyarken kar maskesi, ülke soyarken Atatürk maskesi takarlar” sözüyle, CHP’li Canan Kaftancıoğlu’nun da “Atatürk’ü anlamayı değil ‘kullanmayı’ tercih edenler” ifadeleriyle ifşa ettiği Mustafa Kemal sömürücülerinin yeni kurbanları Antalya’da gün yüzüne çıktı.

Antalya’da 7 farklı koleji bünyesinde barındıran Özel Mustafa Kemal Okulları’nın sahibi Avukat Murat Şahin, hem uyuşturucu hem de vurgunla gündeme geldi.

Eğitim gibi insanlığın en kutsal değerlerinden birisini “Mustafa Kemal” adıyla birleştiren Murat Şahin’in Kepez ilçesi Duacı Mahallesi’ndeki lüks villasına geçtiğimiz günlerde uyuşturucu baskını düzenlendi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin operasyonunda, Mustafa Kemal Okulları sahibi Şahin’in evinden adeta uyuşturucu tarlası çıktı.

Baskında 122 kök skunk bitkisi, 50 gram plaka esrar, 15 sentetik hap, 80 gram toz esrar, 150 gram kenevir tohumu ve kavanoz içerisinde 1 kilo 650 gram skunk ele geçirildiği öğrenildi.

‘Torbacı’ Kemalist Murat Şahin, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

400 öğrenci velisini çarpmış

Tutuklanan Murat Şahin’in Mustafa Kemal Okulları velilerinin paralarını adeta iç ettiği öğrenildi.

Mustafa Kemal Okulları adı altında 7 kolejin sahibi olan Murat Şahin’le ilgili uyuşturucu skandalının patlak vermesinin ardından veliler, çocuklarını okuldan almak için adeta sıraya girdi.

Maarif Bilim Özel Eğitim Sanayi ve Tic. A.Ş.’ye ait Özel Mustafa Kemal Okulları’na en düşük kayıt ücreti 31 bin 900 TL, erken kayıt bedeli olarak 18 bin 389 TL ödeyen veliler, büyük şokla karşılaştı.

Velileri oyalayan okul idaresinin son olarak, “Hesaplarımız bloke edildi, paralarınızı vermeyeceğiz” karşılığını verdiği belirlendi.

2020-2021 eğitim döneminde Murat Şahin’e ait Mustafa Kemal Okulları’nın, kayıt yaptıran 400 öğrenci velisinin parasının üstüne konarak 7.5 milyon TL’lik vurgun yaptığı saptandı.

Mustafa Kemal Okulları’nda görevli öğretmenlerin de ‘okulu kapatıyoruz’ denilerek kapı önüne konulduğu bildirildi.-

Murat Şahin İsminden dolayı kayıt yaptık

Gazetemiz Akit’in ulaştığı mağdur öğrenci velilerinden Aytaç Çelebi, Atatürk adıyla aldatıldıklarını ifade ederek dert yandı.

Aytaç Çelebi, “İsimden dolayı çocuğumuzu Özel Mustafa Kemal Okulları’na kayıt ettirdik.

4 yıldır çocuğumuz orada okuyordu. Bu yıl için de erken kayıt yaptırarak, 2020-2021 eğitim ücreti olarak toplamda 18 bin 389 TL paramızı bu okula nakit olarak ödedik. Bu yıl bu okulun sahibi Murat Şahin’in villasında uyuşturucu yetiştirdiği tespitiyle jandarmanın baskın yaptığını öğrendik. Bundan çok rahatsız olduk. Kim çocuğunu uyuşturucu satıcısının okulunda okutmak ister?

Çocuğumuzun böyle şaibeli bir yerde kalmaması için gidip kaydımızın iptal edilmesini, ücretimizin iade edilmesini istedik. Okul idarecileri de ‘tamam biz sizin mağduriyetinizi gidereceğiz’ gibi şeyler söylediler. Sonrasında başka okula kayıt yaptırabilmek için ücret iadesini bekledik ama hiçbir adım atmadılar” dedi.

Resmen dolandırıldık!

Mustafa Kemal Okulu mağduru Çelebi, “Ardından ‘Muhterem Ezanoğlu’ adlı bir genel müdür bize ulaşarak, parayı ödemeyeceklerini, hesaplarının blokeli olduğunu, hukuki yollara başvurmamız gerektiğini söyledi.

Bugün itibariyle de okulu kapatma kararı aldıklarını duyduk. Açıkçası biz dolandırıldık” diye konuştu.

Mağdur veli Aytaç, şöyle devam etti: “Bizim gibi öğrencisi bu okulda olan 400 veli bulunuyor okulda. Yaklaşık 8 milyon civarında vurgun yapıp okulu kapatacaklar. Hem öğrenciler, hem veliler mağdur. İki haftadır aramadığımız yer kalmadı ama ücretimizi ödemiyorlar. Gidip, ‘Siz Atatürk’ün adını kullanarak milletten para topladınız, namussuzluk peşindeymişsiniz’ diye ağır sözler söylüyorum ama muhatap da bulamamaya başladık.

”________Cumhuriyet ve Atatürk diye diye…Uyuşturucu yetiştiriciliğinden tutuklanan Av. Murat Şahin, kurucusu olduğu Özel Mustafa Kemal Okulları’nın misyonunu şöyle kaleme almış:

“Cumhuriyetin değerlerine, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, zengin tarihimizden toplumsal değerlerimizden aldığımız güç ve kültür ile çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojik donanıma sahip insan haklarına saygılı, ayrıcalıklı eğitim ile geleceğimizi şekillendirmek.”

________ İşte o okullarMustafa Kemal’in adını kullanarak eğitim kisvesiyle köşeyi dönen uyuşturucu satıcısı Murat Şahin’e ait okullar şunlar:

• Muratpaşa Mustafa Kemal Anaokulu

• Muratpaşa Mustafa Kemal İlkokul Kampüsü

• Muratpaşa Mustafa Kemal Ortaokul Kampüsü

• Konyaaltı Mustafa Kemal Koleji Anaokulu

• Konyaaltı Mustafa Kemal Koleji İlkokul Kampüsü

• Konyaaltı Mustafa Kemal Koleji Ortaokul Kampüsü

• Konyaaltı Mustafa Kemal Anadolu Lisesi Kampüsü

________ Hala baroya kayıtlı avukat

Uyuşturucu baskınında tutuklanan Mustafa Kemal Okulları Sahibi Murat Şahin, 3032 sicil koduyla hala Antalya Barosu avukatları arasında yer alıyor.

Kaynak:https://www.yeniakit.com.tr/haber/ataturk-maskesiyle-75-milyonluk-vurgun-1392336.html

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.