Dolar 32,5841
Euro 34,8168
Altın 2.414,07
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 27°C
Az Bulutlu
Zonguldak
27°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 15°C
Cts 16°C

EREĞLİ VE ALAPLI SOKAKLARI BOM BOŞ KALDI

EREĞLİ VE ALAPLI SOKAKLARI BOM BOŞ KALDI
5 Aralık 2020 13:43 | Son Güncellenme: 5 Aralık 2020 13:46
603
A+
A-

Karadeniz Ereğli’de 4 Aralık Cuma günü 21.00’den pazartesi günü 05.00’e kadar sürecek olan toplam 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması başladı.

Kısıtlamanın ilk günü sabah saatlerinde kent merkezinin sessizliği, vatandaşın kısıtlamaya uyma konusunda duyarlı olduğunu gösterdi.

Sabah saatlerinde bir gün önce hayli kalabalık bir görüntü sergileyen sokaklar boş kaldı. İstisna kapsamında olan bazı kişiler ve çok az araç haricinde yollar ve caddelerde tam bir sessizlik hakim oldu.

Pazaryeri bölgesinde, saat 10.00’dan itibaren dükkanlarını açacak olan az sayıda esnafın hazırlıklarını sürdürdüğü gözlendi. Belediyenin bazı birimlerinin çalışmalarına devam ettiği, dezenfekte ve ilaçlama çalışması yaptığı gözlendi. Yeni Postane binası önündeki çevre düzenleme çalışmasına da bir gün önce kaldığı yerden devam edildi.

ALAPLI SOKAKLARI DA BOŞ KALDI

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında getirilen sokağa çıkma kısıtlamasına Alaplı İlçesinde büyük oranda uyuluyor.

Alaplı’da insanların yoğun kullandığı Hükümet Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Al Caddesi’nde ülke genelinde dün 21.00’de başlayan ve 7 Aralık Pazartesi 05.00’te sona erecek sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sessizlik hakim oldu.

Polis ekipleri, kentin belli noktalarında önlem alarak denetimlerde bulunurken Belediye ekipleri günlük rutin işlerine devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.