Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Parçalı Bulutlu
Zonguldak
16°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C
Çar 20°C

Göztepe deki silah seslerinin sırrı ne ? Göztepe kimin ?

Göztepe deki silah seslerinin sırrı ne ? Göztepe kimin ?
20 Ekim 2020 12:01 | Son Güncellenme: 20 Ekim 2020 12:03
728
A+
A-

Göztepe’deki silah seslerinin sırrı ne?

 

Kdz.Ereğli’de son zamanlarda bolca duyulan silah sesleri bazı vatandaşlarımızın canına mâl oldu.

Ancak bir tanesi var ki bir sonuç alınamadı. Hatırlanacağı üzere 13 Eylül 2020 Pazar günü, tahminen bir jarjör boşalmasına denk gelen silah seslerinin akibeti bir türlü netleşmedi.

 

Vatandaşlar silah seslerinin ilk önce sahil şeridindeki kafelerin oradan geldiğini düşündü. Yerel medya da konuyu bu şekilde işlemişti. Daha sonra alınan bilgiye göre silah seslerinin Göztepe’den geldiği anlaşıldı.

 

Göztepe, Ereğli için önemli bir bölge. Girişin vatandaşlar tarafından yapılamadığı bir bölgemiz. Erdemir Özel Güvenlik Bölgesi kapsamında yer alıyor.

 

Bu ne demek oluyor?

 

Silah seslerinin geldiği bölgeye girmeye yetkili kişiler tarafından yapılan bir silah atışı mı yapıldı?

 

Vatandaşlar merak ediyor.

 

Göztepe, Özel Güvenlik Bölgesi olduğuna göre her halde güvenlik kameraları vardır ve çalışıyordur. Bu görüntüleri de emniyet güçleri ile paylaşmış olmalılar. O görüntülerde de vatandaşı panikleten, korkuya sevk eden kişi ya da kişiler net olarak belli olmalıdır.

 

Emniyet güçleri bu kişi ya da kişileri tespit edip gereğini yapmışlar mıdır? Kamuoyu ile bu gelişmeleri paylaşacaklar mıdır?

 

Konu hakkında birçok senaryo yazılıp çizilmeye başlandı bile. Bu senaryoların önünü kesecek şey Erdemir yetkililerinin ya da emniyet güçlerinin konuyu açıklığa kavuşturması olacaktır.

Göztepe’ye normal bir vatandaş olarak çıktığınızda hemen emniyete haber veriliyor ve emniyet sizi aşağıda sorgulamak için Erdemir güvenlik le birlikte bekliyor peki bu silah sesine bir soruşturma açıldı mı ?

 

Hareket 67

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.