Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Parçalı Bulutlu
Zonguldak
16°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Alaattin Çakıcı Keskin Adliyesinde idi..

Alaattin Çakıcı Keskin Adliyesinde idi..
21 Ocak 2021 21:47 | Son Güncellenme: 21 Ocak 2021 21:49
1.441
A+
A-

Alaattin Çakıcı Keskin adliyesinde ifade verdiAlaattin Çakıcı Kırıkkale, Keskin adliyesinde hakim karşısına çıktı. Çakıcı’nın Avukatları Gökan Kılıç ve Yıldırım Pehlivanlı’nında katıldığı duruşmada,Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’na hakaret iddiasıyla ifade veren Çakıcıyı mahkeme çıkışı ülkülcülerin ve MHP’lilerin büyük ilgisi ile çok sayıda kalabalık karşıladı.

Eleştirileri ile sık sık kamuoyunun gündeminde olan Alaattin Çakıcı Keskin adliyesinde ifade verdi. Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu hakkındaki eleştirileri nedeniyle hakkında dava açılan Çakıcı Kırıkkale, Keskin adliyesinde görülen duruşmada beraat etti. Çakıcı’nın Davutoğlu’na karşı sarf ettiği sözlerin hakaret değil, eleştiri olduğu hükmüne varan mahkeme, Çakıcı’nın beraatine karar verdi.

Çakıcı’nın basın danışmanı Ferhat Aydoğan’nın bildiriğine göre, mahkeme çıkışı kalabalık bir grup tarafından karşılanan Çakıcı bir süre vatandaşlarla sohbet etti.

Daha sonra yakın arkadaşı MHP Eski Milletvekili Vahit Kayrıcı, Üzeyir Çakmaktaş ve iş adamı Derya Kürkçüoğlu ile yemek yiyen Çakıcı’ya,yeğeni Barış Çakıcı,Karadeniz bölgesinden Ahmet Yılmaz

Ankara’dan Selahattin Yılmaz eşlik ederken.Kırıkkalede iş adamı Ramazan Ayanoğlu’da Çakıcıyı misafir etti.

Çakıcı Mahkeme çıkışı Keskin Belediye Baskanı Dede Yıldırım Alaatin Çakıcı’yı kapıda karşılayarak,daveti üzerine kahve içmeye makamına davet etti.

VATANDAŞTAN VE ÜLKÜCÜLERDEN YOĞUN İLGİ

Çakıcı’yı mahkeme çıkışında adliye önünde bekleyen kalabalık bir grup karşıladı.

Ülkücüler’in bir arada olduğu ve birlik beraberlik mesajı veren Çakıcı, Vatandaşların ve ülkücü dostlarının yoğun ilgisi ile karşılanarak uzun süre sohbet etti.

 Alaattin Çakıcı nın danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan’ın paylaştığı Twetter hesabından yapılan açıklama : https://twitter.com/ferhataydogan01/status/1352219183283654657?s=19

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.