Dolar 32,3766
Euro 35,0173
Altın 2.325,42
BİST 9.092,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 25°C
Sal 16°C

BOZKURT: “FERT AYRIMI YAPMAKSIZIN HERKESİN EMRİNDEYİZ”

BOZKURT: “FERT AYRIMI YAPMAKSIZIN HERKESİN EMRİNDEYİZ”
3 Kasım 2020 23:40 | Son Güncellenme: 3 Kasım 2020 23:55
332
A+
A-

 

Kdz. Ereğli Arıcılar Eğitim ve Kültür Derneği ile Ereğli’de faaliyet gösteren Devrek-Gökçebey Kültür ve Dayanışma Derneği, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlk ziyaret Kdz. Ereğli Arıcılar Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Beyhan Posbıyık ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleşti.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve yönetim kuruluna hayırlı olsun temennisinde bulunan Posbıyık, yeni görevlerinde Bozkurt ve ekibine başarılar diledi.

 

 

Bozkurt ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Kapımız her zaman sizlere açık. Sıkıntılarınızda ve projelerinize destek olma noktasında yanınızdayız” dedi.

Diğer bir ziyaret ise Devrek-Gökçebey Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Satılmış Kutucu ve dernek yönetim tarafından gerçekleşti. Başkan Bozkurt ve yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulunan Kutucu; “Derneğim ve hemşehrilerim adına size ve yönetiminize başarılar diliyorum. Allah başarılarınızı devam ettirsin.” dedi.

“BİZİM İÇİN EREĞLİ’DE YAŞAYAN HERKES EREĞLİLİ”

Başkan Bozkurt ise ziyaretten dolayı mutluluk ve onur duyduğunu belirterek; “Hoş geldiniz. Bizim için Ereğli’de yaşayan herkes Ereğlili. Herkese hizmet etmekten dolayı mutluluk duyuyoruz, onur duyuyoruz, gurur duyuyoruz. Sizin sorunlarınız bizim sorunlarımız. Bu aşamada hiçbir fert ayrımı yapmaksızın herkesin emrindeyiz. Derneklerimizin, yöresel derneklerimizin, Ereğli’de yaşayan herkesin ilçe teşkilatıyız. Bundan sonraki süreçte inşallah sizlerin de desteğini bekliyoruz. Ereğli’de sorunları çözmek için, Ereğli’yi bir adım öteye götürmek için teşkilat olarak üzerimize ne düşüyorsa icra etmeye hazırız. Derneklerimizin de bize desteği bizi fazlasıyla mutlu edecektir.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.