Dolar 32,4972
Euro 34,8101
Altın 2.488,61
BİST 9.553,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Az Bulutlu
Zonguldak
15°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 17°C

CİĞER VE KÜRŞAT EL ELE VERDİ KIZILAY’A ESKİ CAN ESKİ KAN GERİ GELDİ

CİĞER VE KÜRŞAT EL ELE VERDİ KIZILAY’A  ESKİ CAN ESKİ KAN GERİ GELDİ
5 Aralık 2020 16:54 | Son Güncellenme: 5 Aralık 2020 16:57
681
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi TÜRK Kızılay şubesi sokağa çıkma kısıtlamasında hayvanları unutmadı.

İlçede ki sokak hayvanlarına yem ve yiyecek bırakan KIZILAY görevlileri Atatürk anıtı önünde de güvercinlere yem verdi.

Ereğli Türk Kızılay Şubesi, sokağa çıkma kısıtlamasında kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahiplerinin eksiklerini gidermeye çalışırken, sokak hayvanlarını da unutmadı.

İlçenin bir çok noktasına yem ve yiyecek bırakan Kızılay görevlileri, Atatürk Anıtında da güvercinleri besledi.

 

Yapılan çalışma ile ilgili olarak açıklamada bulunan Türk Kızılay’ı Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer “Türk Kızılay’ı olarak imkanlarımız doğrultusunda ihtiyaç sahibi ve sokağa çıkamayan vatandaşlarımızın eksiklerini gidermeye çalışıyoruz. Özellikle boş kalan sokaklarda yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarınız da unutmadık. Ben ve arkadaşlarımız sokak hayvanları için birçok mahalleye yiyecek ve yem bıraktık. Vatandaşlarımızda da sokağa çıkma kısıtlaması olduğu günlerde evlerinin önlerine yemek ve su bırakmalarını rica ediyorum. Unutulmasın ki onlarında bir canı var” dedi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.