Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Parçalı Bulutlu
Zonguldak
16°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C
Çar 20°C

Diş Hastanesinde Çocuk mu kandırıyorlar ?

Diş Hastanesinde Çocuk mu kandırıyorlar ?
18 Ekim 2020 20:26 | Son Güncellenme: 11 Aralık 2020 03:28
848
A+
A-

Diş hastanesinde entrikalar ve buna bağlı olaylar  ne hikmetse bitmek  bilmiyor ve devlet buraya el atmadan biteceğe de benzemiyor! !

 

Bugün Enteresan bir gelişme yaşandı ve Diş Hastanesi müdürüne bağlı bulunduğu  ve görevli olduğu Sendikadan değil Karşı Sendikadan destek geldi ..

Yani buna Haziran da Kar Yağdı yada Erkek doğurdu da diyebiliriz ..

Asıl şaşırtıcı olanda Diş Hastanesi’ndeki skandalı ortaya büyük cesaret örneği gösterip çıkaran medyaya servis edildi bu destek ..

Yani iş garip bir hâl aldı.

Suçlayan makam koruyan avukata  dönüştü ..

Bizde bu durumu duyar duymaz “tam helal olsun bravo” diye alkış tutacakken konuyu araştırma ihtiyacı duyduk .

Araştırdıkça duyduklarımız karşısında enteresan iddialara ulaştık.

 

Konuya Başlamadan Haberde isimleri geçen şahıslara Akgün medya’da yer alan iddialara cevap hakkı var olduğu bilgisini açıklamayı kendimize insan hakları bakımından bir borç bildik.

Disk’e bağlı Genel Sağlık İş Sendikası İl Başkanı Emre İsmailoğlu Nerede Görevli?

Bu soru çok önemli ?

Normalde görev yeri neresi ve  şu an nerede görevli ?

Ve  asıl görevli olduğu yerdemi yoksa başka yerde mi görevli ?

Başka yerde görevli ise Bu atamayı kim yaptı?

Ve neden ?

Bu soruların cevabını kendilerinden bekliyoruz ..

Amma bugünkü haberimizi önce biz yapalım sonra iddia edilenler doğru mi değil mi sizlerden de duymak isteriz ..

Sizlerden de cevaplarını yayınlamak adına bekliyoruz .

Emre İsmailoğlu Disk’e bağlı Genel Sağlık İş Sendikası İl Başkanı mı?

Peki İsmailoğlu  neden karşı sendika da görevli bir kişiye destek mesajı atıyor ?

Diş hastanesi müdürüne doktorların desteği neden yok ?

Kendi sendikası neden destek vermiyor ?

İsmailoğlu İddialara göre Diş hastanesi laboratuvarında protez yapmakla görevli..

Lakin ne oluyorsa birden bu şahıs kalite kontrol sorumlusu olarak atanıyor ..

Ve

Ne hikmetse aynı zamanda personelden sorumlu olarak da personel izin işleri giriş çıkışları bu kişiden  sorulmaya başlanıyor sanki mucize gibi değil mi?? !!

 

Bu bilgi bize içeriden gelen bilgi ..

Doğrumudur değilmidir bilemeyiz ama  cevabını yayınlama ilkemiz gereği sizlerden sorulara yanıt bekliyoruz !!!

Hatta bugünkü diş hastanesi müdürünü farklı bir sendikadan olmasına rağmen  destekleme açıklamasını yapan İsmailoğlu’nun bu ayrıcalıklardan yararlandığı için destek açıklaması  yaptığı herkesin ağzında ..

İnşallah öyle değildir

Öyle ise Peki bu etik mi ?

Herhangi Bir kişi onu bu yerlere getirdiği için bazı ayrıcalıklar verdi diye Ağız ve Diş sağlığı müdürü Ercan özen’i Genel Sağlık İş Sendikası il başkanlığı görevini kullanarak basın açıklaması yapıp destekleyebilir mi  desteklesede işçi bunu yer mi  ?

Peki Bu etik mi ?

Ne hikmetse Memur-sen’e bağlı Sağlık Sen buna sessiz kalıyor hemde enteresan bir şey var ki  Ağız ve Diş sağlığı müdürü Ercan Özhan sağlık- Sen temsilcisi olmasına rağmen..

Demek ki menfaatler ortak olunca sendikaların hangi konfederasyona bağlı olduğu hiç önemi yok..

Davalar  nerede kaldı ?

Sanırım

Vatan millet sakarya gibi hepsi   Çanakkale’de kaldı…

 

Bu olay neden buralara geldi.

Bir müdürün kendi doktor arkadaşları ve görevli olduğu sendika tarafından degil de karşı sendika başkanı tarafından korunma çabası bizi sebep neden araştırmasına itti ve sendika Başkanının desteğini olayı ortaya çıkaran gazetede görünce daha çok ilgimizi çekti

Sendika başkanı olayla ilgili nasıl bir açıklama yapmış ?

Sendikadan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açıklaması

“Genel Sağlık-İş Sendikası Zonguldak İl Başkanı Emre İsmailoğlu, Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde hizmet veren Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. İsmailoğlu, açıklamasında, şöyle dedi: “Son günlerde bilindiği üzere Kdz Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında basına yansıyan haberler bizi fazlasıyla üzmüştür. Bölgemizde birçok vatandaşımıza kaliteli hizmet vermekte olan sağlık kurumunun bu tür haberlerle gündeme gelmesi, yöneticilerinin basında kasıtlı olarak linç edilmeye çalışılması hem ahlaki duygulara, hem de devlet geleneğine aykırıdır. Bilindiği gibi temmuz ayı sağlık kurumlarında ki yöneticilerin sözleşmelerinin yenilenme zamanıdır. İddia edilen  olayların 5 yıl öncesine dayanması fakat şikayetin yöneticilerin sözleşmelerinin bitiş tarihine denk gelmesi olayın iç yüzünün farklı olduğunun göstergesidir. Ayrıca şikayette bulunan şahısların şikayetlerini devlet makamına değil bir siyasi partiye bildirmesi, sağlık kurumlarındaki siyasi koltuk kavgalarına gerekçe oluşturmaktadır. Kamu kurumları siyasi partilerin adam kayırma, güç gösterisi yapacağı yerler değil sadece vatandaşa hizmet verme yerleridir. Kendi istedikleri kişiler makama gelemiyor diye devletin uygun gördüğü makamda hizmet veren kişilerin onur ve haysiyetlerine saldırarak devletin kurumunun adını bu denli kötülemek hiçbir devletçi anlayışa sığmamaktadır.  Ne yazık ki basına bilinçli olarak servis edilen bu haberler teyit edilmeden, doğruluğu sorgulanmadan yayınlanmış ve bu koltuk kumpasına basın alet edilmeye çalışılmıştır. Olayın detayları incelendiğinde bazı kişilerin süregelen saldırılarla bir kumpas organizasyonun içinde olduğu yöneticilerin makamlarından alınması için her türlü iftiraya başvurmaktan kaçınmadığı görülmektedir. Bu çirkin iftira ve saldırıların son bulması, kurumun ve yöneticilerine iade-i itibarlarının yapılması için tüm yetkilileri göreve çağırıyoruz. “

YORUMLAR

  1. Adelet dedi ki:

    Kesınlıkle dogru eminimki burya yorum yzamaktan cekınıyor arkadaşlar çunkü e posta ıstıyosunuz yorum yazılmama sebebı bence bu yoksa bu sayfa yorumsuz kalmazdı

    1. Hakan dedi ki:

      Farklı e postadan da girilebilir