Dolar 32,3171
Euro 35,0910
Altın 2.299,97
BİST 9.050,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 19°C
Açık
Zonguldak
19°C
Açık
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Kandilli Belediyesi Logosunu Değiştirdi

Kandilli Belediyesi Logosunu Değiştirdi
19 Ekim 2020 12:15 | Son Güncellenme: 19 Ekim 2020 12:22
751
A+
A-

Belediyenin yeni logosunda kömür madeni vurgusunun yanı sıra doğa ve turizme vurgu yapıldı.

 

Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, beldenin turizm hedefleri doğrultusunda belediyenin logosunun değiştirildiğini söyledi.

Yeni logonun günümüz estetik anlayışına uygun olarak beldenin yenilenen misyonu ve vizyonunu yansıttığını dile getiren Başkan Aydın, daha önceki logoda sadece madenciliğe vurgu yapılırken, yenilenen logoda ise doğal güzellikler ve turizmin öne çıkarıldığını ifade etti.

Başkan Aydın belediyenin logosunun değişimi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “04 Eylül 2020 tarih ve 2020/8 sayılı meclis kararında, logomuzun, hem tasarım yönünden eksik kaldığı hem de günümüz ihtiyaçlarını karşılamadığı belirtilerek yenilenmesine karar verilmişti. Toplantıda günümüz tasarım ilkelerine uygun ve beldemizi daha iyi yansıtan yeni logomuzun kullanımı, meclis üyelerinin oy birliği ile onaylanmıştır. Beldemizin yalnızca madencilik boyutuna işaret eden eski logomuzun aksine yeni logomuz, madenciliğin yanında beldemizin doğal güzellikleri ve turizme yatkınlığına da dikkat çekiyor. Logomuzun Kandilli’mizi simgeleyen modern anlaşılır olmasına dikkat ettik. Kurumsal kimliğimizde kullanabileceğimiz, yazışmalarımızda ve basılı olarak belediyemizi temsil edecek pankart, tabela, afiş, gibi görsel unsurlara rahatlıkla uygulayabileceğimiz logomuzu seçtik” değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.