Dolar 32,3184
Euro 35,0487
Altın 2.307,01
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Açık
Zonguldak
20°C
Açık
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 25°C

Yılın Öğretmeni Bakanla Konuştu Gurur Duyduk

Yılın Öğretmeni Bakanla Konuştu Gurur Duyduk
26 Kasım 2020 17:03
519
A+
A-

Zonguldak’ta “Yılın Öğretmeni” seçilen, Karadeniz Ereğli Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Sınıf Öğretmeni Semra Yalmancı Yücel’in, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un, internet bağlantısı üzerinden 81 İl’de yılın öğretmenleri ile gerçekleştirdiği görüşmede konuştu.

Bakan Selçuk, 81’İl’den seçilen birer “Yılın Öğretmeni” ile gerçekleştirdiği video görüşmede, öğretmenlerin gününü kutladı, birlikte olmaktan memnunluk duyduğunu söyledi.

 

Bakan Selçuk’un söz verdiği 7 öğretmenden biri olan Semra Öğretmen de, Karadeniz Ereğli BİLSEM’in kuruluşu ve çalışmaları hakkında bilgiler aktardığı konuşmasında, üzerinde çalıştıkları yeni projeler bulunduğunu, bunları da Bakan Selçuk’un ilçedeki katılımı ile tanıtmayı planladıklarını anlatarak, şunları kaydetti:

“Tasarımını sır gibi sakladığımız 3 tekerlekli devrilmeyen, özel tasarım süspansiyonu olan aracımızın üretimine de geçtik. Açılışımızda inşallah denemeyi size yaptırabiliriz. Kurumumuzda patent veya faydalı ürünleri sürekli nitelikli hale getirmek için ‘Fikirsel Kuluçka Merkezi’ kurmak istiyoruz. Bunun için de 5 adet ‘reeder’ yapabilen bilgisayara ihtiyacımız var. Çünkü üretmeyi seven özel öğrencilerimiz var.”

Semra Öğretmen, yaklaşık 5 dakikayı bulan konuşması sonunda Bakan Selçuk’a teşekkür etti.

VALİ KUTLADI

Diğer yandan, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın, Zonguldak’ta “Yılın Öğretmeni” seçilen, Karadeniz Ereğli Bilim ve Sanat Merkezi Sınıf Öğretmeni Semra Yalmancı Yücel ile “Yuva” temalı Öykü Yarışmasında Türkiye 2. Olan Karaelmas Ortaokulu Öğretmeni Esra Kahya’yı makamında kabul ettiği bildirildi.

Valilik basın ve halkla ilişkiler müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Vali Tutulmaz, öğretmenlere, elde ettikleri başarıdan dolayı “Başarı Belgeleri”ni takdim ettiği belirtildi.

Tutulmaz’ın, ‘Ulvi’ görevlerinde kolaylık ve başarı dileğinde bulunduğu kabulde, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun’un da yer aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.