Dolar 32,5216
Euro 34,7912
Altın 2.421,59
BİST 9.708,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 16°C

HALKIN DUYGULARINI KULLANIP HABER YAPTILAR REKLAMI KAPIP SUSTULAR.

8 Şubat 2022 10:10 | Son Güncellenme: 8 Şubat 2022 10:14
977
A+
A-

Başkent Elektrik Sistemi Tersten İşletiyor .

Başkent Elektrik Mağdur Ettiği Halk İçin Hizmet Sektöründe Yeni Çareler Arayıp Geliştireceğine Kendini Haber Yapan Gazetecileri Susturmak İçin Reklam vermeyi Tercih Etti .

İddialara Göre;

EGD Derneği Yönetimi Tarafından Üyelikten Atılan BATİYAC Başkanı Ve Bu Kişiye Yakın Olan 3-4 Cemiyet Üyesine Reklam Vererek İşi Ucuza Kapatmaya Çalıştı.

Bugün Kdz Ereğli’de Günün Konusuda Bu İdi .

ENERJİSA KİMLERE REKLAM VERDİ ?

Başkent Elektrik’in Kar Zamanı Halka Çektirdiği Eziyeti Kaleme Döküp Haber Sitelerinde Yayınlayan Bazı Uyanık Site Sahiplerinin Bir Takım Gel Gel Siyasetinin Başarılı Şekilde Reklama Dönüştüğü Görüldü ..

Lakin BATİYAC da ki bazı üyelerinin kendi aralarındaki konuşmalarda :

Cemiyet Başkanı kendine yakın üyelerine reklam aldı ,bizlere neden almadı ? hep aynı şeyler oluyor artık yeter “dedikleri ve Cemiyetten istifa edecekleri sızan bilgiler arasında…

HALK BU OLAYI NASIL GÖRÜYOR

Sizler dışarıdan ” ısrarla yazarım” “yazma Reklam vereyim” tarzı gözüken bu finansın yer değiştirme durumuna ne diyorsunuz bilemem ama bizim medya aleminde ” yakalarsam muck muck “derler..

Yani Başkent Elektrik’in düştüğü bu durumu kişisel değerlendirmeye alırsak kendisini haber yapana ,sıkıştıran bazı gazetecilere kendini muck muck diye öptürmüş denilebilir .

Gözüken O Ki Başkent Elektrik’in Kurumsal Kimliği Hakkında ;

Başkent Elektrik’in Yoğun Kar Zamanı Yetersiz Hizmet , Halka Verdikleri Eziyetleri Eleştirisel Haber Veya Köşe Yazısı Yazısı Haline Getiren Ve İnternet Medya Sitelerinde “Sizi Yıpratırız Ama İsterseniz Anlaşabiliriz “Tarzı İmalı haber yapıp arayada aracılar koyduğu iddia edilen Medyacılar Halkın Duygularını Kullanarak Kendilerine Menfaat Elde Etmiş Olmuyor mu ?

Peki Nerde Kaldı Halkın Duyguları ?

Peki Neden 17 Ocak ta Yeni Ufuk’ta Yayınlanan Halkı Başkent Elektirik’e Karşı Hak Aramaya Davet eden Hatta Haberin En altına Büyük Harfler le TAZMİNAT HAKKINIZI UNUTMAYIN diye atılan yazı ?

Halkın Duygularını Ve Düştükleri Zor Durumu Kendilerine Çıkara Dönüştüren Gazetecilere Gazeteci Denir Mi ?

BAŞKENT ELEKTRİK VERDİĞİ REKLAMLA TEPKİ TOPLADI.

Başkent Elektrik’in Kendileri Hakkında Haber Yapanlara Reklam Verip Susturma Yoluna Gittiği Açık Açık Görünmesi Halk Tarafından Büyük Bir Tepki ile Karşılandı Ve Vatandaşlardan Bizlere Gelen Mesajlarda “gazetecilere vereceği reklam bizim duygularımızı kullanan duygusuz kişilerin ceplerine biraz para girmesini sağlayacaktır zaten biz hepsinin tek tek kalite derecesini biliyoruz.

Bu bizleri kullanarak kazandıkları para ne kadar helaldir o konuda biraz düşünsünler deriz .

Başkent Elektrik Gazetecilerden Değil Para Kazandığı Bizlerden Korksun. Kışın Onlar Yüzünden Çektiklerimizi Bize Kimse Unutturamaz. Şimdi bir kat daha hırslandık ,bu saatten sonra tüm haklarımızı sonuna kadar kovalayacağız” demeleri dikkat çekici idi .

17 Ocak Tarihinde Yeni Ufuk İnternet Sitesinde Enerjisa Başkent Elektrik Zonguldak’ı Yine Karanlikta Bıraktı Başlıklı Haber İle Önce Halkın Dikkatini Çekip Üstüne Üstlük TAZMİNAT HAKKINIZI UNUTMAYIN dedikten ve link paylaştıktan sonra reklam alması etikmidir degilmidir ?

Kamuoyunun Ve Onurlu Gazetelerin Takdirine Sunulur.

https://www.yeniufuk.com.tr/enerjisa-baskent-elektrik-zonguldaki-yine-karanlikta-birakti-33106-haber/

Bizden elektrik şirketine tavsiye!

İşinizi düzgün yapın ,

Alt yapınızı gözden geçirin ,

Malzeme olmayın….

TAZMİNAT HAKKINIZI UNUTMAYIN !

“Elektrik kesintileri nedeniyle mağdur vatandaşlara kanunen tazminat hakkı doğması nedeniyle Başkent Elektriğin resmi sitesinde tazminat başvurusu bölümü açıldığı öğrenilirken, yeni verilen bu hizmetin vatandaşa duyurulmaması ise dikkatlerden kaçmıyor..Tazminat hakkınızı sorgulamak için TIKLAYIN..”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.