Dolar 32,3427
Euro 35,0956
Altın 2.307,92
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Açık
Zonguldak
20°C
Açık
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Herkese Bir Şeyler Oluyor !!! Kendini bacaklarından bıçaklayarak intihar etmeye çalışan bir vatandaşda gördük..

Herkese Bir Şeyler Oluyor !!! Kendini bacaklarından bıçaklayarak  intihar etmeye çalışan bir vatandaşda gördük..
13 Ekim 2020 23:23 | Son Güncellenme: 14 Ekim 2020 11:18
683
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 5 yıl önce eşinden boşanan ve 3 çocuğunu 15 günde bir gören İbrahim A. çocuklarını daha fazla görmek istediği gerekçesi ile Adalet Sarayı önünde inthara teşebbüs eylemi gerçekleştirdi.

https://youtube.com/watch?v=F03ybM-8Je8

Herkese Bir Şeyler Oluyor !!! Kendini bacaklarından bıçaklayarak intihar etmeye çalışan bir vatandaşda gördük..

Elindeki bıçak ile ayağını ve kolunu kesen İbrahim A. uzun süren uğraşlar sonucu ikna edilerek ambulansa bindirildi.

Olay saat 20.00 sularında Adalet Sarayı önünde meydana geldi.

Elinde karton kutu ve bıçak ile Adalet Sarayı’nın önüne gelen İbrahim A., ayağını ve kolunu elinde ki bıçak ile keserek kendisini yaraladı.

Çevredeki vatandaşlar ve Adalet Sarayı Polis görevlilerinin haber verdiği sağlık ekipleri ve Polis İbrahim A. ya müdahale etmek istedi.

Polis ve 112 ekiplerinin yanına gelmesini istemeyen İbrahim A. elindeki bıçağı kalbine dayayarak ekiplerin uzak durmasını istedi.

Olay yerine gelen Savcı ile görüşen İbrahim A. mahkemenin çocuklarını 15 günde bir görmesine izin verdiğini ancak kendisinin 30 gün boyunca kendisinin istediği anda çocuklarını görmek istediğini söyledi.

Yanına yaklaşmak isteyen polislere ‘Yaklaşma sosyal mesafe var. Sosyal mesafeyi 5 metreye çıkarttım” diyen İbrahim A. yaklaşık 2 saat süren uğraş sonrasında ikna edildi. Ambulansa alınan İbrahim A. hastaneye kaldırıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.