Dolar 32,3252
Euro 35,0770
Altın 2.299,48
BİST 8.986,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Açık
Zonguldak
20°C
Açık
Cum 19°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

KDZ EREĞLİ BELEİDİYESPOR SPOR OKULLARI AÇIYOR

KDZ EREĞLİ BELEİDİYESPOR SPOR OKULLARI AÇIYOR
13 Eylül 2021 11:24
302
A+
A-

KDZ EREĞLİ BELEİDİYESPOR SPOR OKULLARI AÇIYOR

 

Kdz. Ereğli Belediyespor kulübü kız – erkek olmak üzere basketbol, voleybol ve haraket eğitimi branşlarında spor okulu açıyor. Çalışmalar 2 Ekim’de başlayacak.

 

BASKETBOL – VOLEYBOL – HAREKET EĞİTİMİ

Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü, kız – erkek olmak üzere Basketbol, Voleybol, Hareket Eğitimi dallarında spor okullarını 2 Ekim’de başlatıyor. Spor okulları için kayıtlar devam ediyor. Pandemi nedeni ile titizlikle hazırlanan hijyen kuralları çerçevesinde sınırlı kontenjan sayısı baz alınarak yaş grupları oluşturulacak. Basketbol ve Voleybol okulları hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere haftada 2 gün, hareket eğitimi ise haftada bir gün yapılacaktır. Kurslarımıza gösterilen yoğun ilgi bizleri memnun etmekte olup, tüm velilerimize spor kültürüne katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

SPOR OKULLARI 8 AY SÜRECEK

02.10.2021 ile 29.05.2022 tarihleri arasında spor okulumuz yaklaşık 8 ay devam edecektir. Basketbol branşında 2006 ile 2015 arası doğumlu çocuklarımız, Voleybol branşında 2010 ile 2015 arası doğumlu çocuklarımız, Hareket Eğitimi’ne ise 2016-2017 doğumlu çocuklarımız katılabilecektir.

Kırmacı – Kemer Hasan Canver Gençlik Merkezi salonunda çalışmalarını sürdürecek olan spor okullarımıza ön kayıtlar devam etmektedir.

Kdz. Ereğli Belediye Spor Kulübü, Spor Okullarımız da branşlarında deneyimli ve kariyerli eğitmenlerimiz ile Pandemi stresini atmak,basketbol,voleybol sporu, hareket eğitimi yapmak isteyen tüm kursiyerlerimiz için velilerimizin, kontenjanlar dolmadan kayıt yaptırmalarını bekliyoruz. Spor okullarımız da aldıkları eğitimler ve deneyimler sonrası yeterli görülen kursiyerlerimiz alt yapı takımlarına alınarak lisanslı sporcu olma fırsatını da yakalayacaklar. Tüm kursiyerlerimize kurs bitimin de özel eğlenceli oyunlar sonrası katılım belgesi verilecektir.

Kdz. Ereğli Belediye Spor Kulübü Salon Sporları Koordinatörlüğü tarafından organizasyonu yapılan spor okullarına katılmak isteyenler;

0 536 388 67 67 – 0505 694 08 18 numaralı telefonlardan detaylı bilgi alabilirler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.