Dolar 32,5392
Euro 34,7953
Altın 2.437,62
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 16°C

MESLEKTAŞLARIMIZDAN MUTLU SON…

MESLEKTAŞLARIMIZDAN MUTLU SON…
21 Eylül 2020 19:35
592
A+
A-

Kdz. Ereğli’de Gazeteciler Elma Dergisi İmtiyaz Sahibi Sibel Bozkurt ile Hareket Medya İmtiyaz Sahibi Engin Pınar, nikah töreni ile evlendiler.

Kdz. Ereğli Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen nikah töreninde çift, salona kahramanlık türküleri eşliğinde Türk Bayraklarını dalgalandırarak girdi. Oldukça heyecanlı görünen Gelin Sibel Bozkurt(Pınar) ve sakin tavırları ile dikkat çeken Damat Engin Pınar resmi işlemler başlayıncaya kadar bayraklarını ellerinden bırakmadı.

Pandemi önlemlerinin dikkate alındığı törene, çiftin ve ailelerinin yakınları ile meslektaşları katıldı.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık ve MHP Önceki dönem İlçe Başkanı Talat Şeker’in şahitliklerinde ve alkışlar eşliğinde atılan imzalarla nikah işlemi tamamlandı. Bayan Posbıyık, evlilik belgesini çiftlere birlikte almaları tavsiyesi ile takdim ederken, Türk Bayrağı, Kuran-ı Kerim, Nutuk kitabı ve takı hediye etti.Diğer şahit Talat Şeker’de kısa bir konuşma ile mutluluklar diledi.

Alkışlar eşliğinde salonda çıkan çift, AKM dış kapısında tebrikleri ve takıları kabul etti. İlk takıyı ise gelinin amcası Kdz. Ereğli’nin sevilen ve tanınmış simalarından Şinasi Bozkurt taktı.Gazete Ereğli olarak çiftlere mutluklar dileriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.