Dolar 32,5826
Euro 34,8334
Altın 2.417,81
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 27°C
Az Bulutlu
Zonguldak
27°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 17°C

“Şantajcı Ali Rıza’yı önce Vali’ye, sonra SOYLU’ya şikayet edecekler…”

“Şantajcı Ali Rıza’yı önce Vali’ye, sonra SOYLU’ya şikayet edecekler…”
17 Ağustos 2021 21:07
331
A+
A-

 

NE GÜZELDE YAZMIŞ KIYMETLİ MESLEKTAŞIM ALEV UZUNBAŞ

KALEM CAMBAZLIĞI İLE  İSİMSİZ OLARAK MİLLETİN ANASINA, BACISINA, KARISINA  İMA YOLU İLE İFTİRA  ATIP SONRADA ELLERİNİ OVUŞTURUP BEKLEYENLERE  ..

Zonguldak Elmas Gazetesinin Cabbar Köşe Yazarı Alev Uzunbaş en son yazıları ile Zonguldak’ta canı yanan herkesin duasını arkasına aldı  ve  hızlı adımlarla hakettiği  zirveye koşmaya başladı ..

Alev Uzunbaş Ali  Rıza’yı koruyan, besleyenlere rest çekip ,o kişilerin isimlerine bir köşe yazısında tek tek  yer veriyor ve iç işleri başkanlığının  bu gidişle Ali Rıza’nın üstündeki dokunulmazlığı ve devlet tarafından verilen  korumanın geri alınacağını  iddia ediyor !.

  1. Hadi Bakalım Desene Birileri Bu Gidişle Erkenden UÇAR !

Ne demiş kıymetli Uzunbaş Tempo Gazetesindeki bir haberinde ?

https://www.tempogazetesi.com/m/zonguldak/santajci-ali-riza-yi-once-valiye-sonra-soyluya-sikayet-h34589.html

 

“İsimsiz, imalı, bel altı yazılarla iftira atan ve şantaj haberleri yapan Ali Rıza’nın bu alışkanlıktan vazgeçmesi ve Devlet Korumasının kaldırılması amacıyla bazı iş adamları önce Vali Mustafa Tutulmaz’a, ardından Bakan üleyman Soylu’ya gidecek.

 

 

İftira attığı ve şantaj yaptığı için sokakta tek başına gezemeyen, Milletvekili Hamdi Uçar, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan’ın destekleri ile dönemin Valisi Erdoğan Bektaş tarafından koruma alması sağlanan Ali Rıza’nın Devletin korumasında olmasına rağmen halen iftira ve şantajlarını sürdürmesi kentte tepkilerin yüksek sesle dile getirilmesine sebep oldu.

 

Koruduğu siyaset ve bürokrat yapısına muhalif olan herkese bir kulp takarak köşesinde imalı, isimsiz yazılarla aşağılayan, itibar cellatlığı yapan Ali Rıza’nın son yazıları bardağı taşıran son damla olmuştu.

 

Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal ve müteahhit arkadaşı Zekai Bükrü’den nemalanmak amacıyla Ömer Ünal’ın bir davadan beraat etmek amacıyla bir bilirkişiye 100 bin lira rüşvet verdiğini haberini yapan Alev Uzunbaş’a belden aşağı yazılar yazan Ali Rıza’nın, Alev Uzunbaş tarafından Devlet Koruması altında bu yazılarını nasıl yazdığını sorması üzerine yıllardır sessizce şantaja uğrayanlar tepkilerini yüksek sesle dile getirmeye başladı.

 

İsimli, isimsiz şantaj yazıları mağduru olan bir çok iş adamanın Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’dan randevu alacağı, ardından İç işleri Bakanı Süleyman Soylu’ya giderek şikayet edecekleri öğrenildi.”

 

Alev Uzunbaş

Tempogazetesi.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.