Dolar 32,3430
Euro 35,0087
Altın 2.324,00
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Açık
Zonguldak
20°C
Açık
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 25°C

-EFSANE BAŞKAN POSBIYIK, ALAPLI CEM EVİNE EL ATTI… 

-EFSANE BAŞKAN POSBIYIK, ALAPLI CEM EVİNE EL ATTI… 
14 Ekim 2020 11:03
376
A+
A-

NURİ BAŞKAN ÇEVRE DÜZENLEMESİNE START VERİYOR…

Alaplı Gümeli Beldesi ve Kültür Derneği Başkanı Şenol Bozkurt, Alaplı Cem evine yaptığı desteklerden dolayı Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a teşekkür etti ve ekim ayı sonunda da Alaplı Belediyesi tarafından çevre düzenleme çalışmalarının başlayacağını ifade etti.

Cem evindeki çalışmalarla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Bozkurt; “Korona Türkiyemizi etkisi altına aldıktan sonra Mart ayının 15’inden itibaren dernekteki faaliyetlerimizi durdurmak zorunda kaldık.

Gençlerimiz ile yaptığımız sosyal aktiviteler ve halk eğitim destekli kurlarımız durmuş durumdadır.

İnançsal boyutta cem evindeki faaliyetleri durdurduk. Cem yapılması, ibadet, adak ve her türlü faaliyetlerimize ara verdik. Bahar ayında virüsten önce cem evimizin iç ve dış kamera sistemlerini yenilecek.

Eğitim odalarımız ve misafirhanelerimiz yenilendi. Eğitim odamızın bir tanesini kütüphane olarak ayırdık ve buranın mobilya siparişlerini de verdik en kısa sürede montajını yapacağız.” dedi.

EFSANE BAŞKAN POSBIYIK’A TEŞEKKÜR… 

Başkan Bozkurt; “Dernek binamızın cem evi katında pandeminin etkisi ile bazı değişiklikler yaptık. 240 metre halı döşemesini efsane başkan Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Sayın Halil Posbıyık’tan talep ettik. Oda Gümeli halkını ve alevi kardeşlerini çok sevdiğini belirterek destek verdi.

Tamamı onun katkıları ile olmak üzere 240 metre halı döşemesi ile cem evinin tabanını döşedik. Kendilerine Gümeli halkı ve dernek yönetimi adına çok teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız.

Ayrıca Kdz.Ereğli Meclis Üyesi Sayın Satı Yiğit, Kdz.Ereğli Gümeliler Derneği Başkanı Sayın Songül Koçdemir’e, Kdz.Ereğli Sosyal Hizmetler ve İtfaiye Müdürü Muhammet Ateş’e destekleri için çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI YAKINDA BAŞLIYOR 

Başkan Bozkurt Cem Evi binasının çevre düzenleme çalışmaları hakkında da bilgiler vererek şunları söyledi; “Bilindiği üzere geçen hafta camiler ve ibadethaneler haftasıydı.

Alaplı merkezdeki camilerimizin çevre düzenini sayın Alaplı Belediye Başkanımız tamamlayıp ve bununla ilgili de Alaplı Müftülüğünden hizmetleri için plaket aldı. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Sayın Nuri Tekin Başkanımız cem evi dış cephe çalışmalarında ve 5 yıl önce cem evi katının halı döşemesinde bilakis kendi imkanları ile destek vermiştir. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Dernek binasının çevre düzeni çalışmaları ile ilgili kendileri ile 2-3 defa görüşmelerimiz oldu. Bu ekim ayı sonu itibariyle çalışmalara başlayacağını planlı ve projeli halkımızın kullanabileceği şekilde parke döşeme, perde betonları, oturma bankları ve şadırvanı ile güzel bir çevre düzeni yapılacağının sözünü verdi. Kendilerine şimdiden teşekkür ediyoruz.

Alaplı ilçesinde 5.000’e yakın yaşayan Gümelili insanımıza hizmet eden inanç ve kültür merkezinin çevre düzeniyle birlikte daha kullanışlı bir hale gelerek hizmetlerine devam edecektir.

Bizlere destek veren tüm halkımıza ve belediye başkanlarına ve çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Saygılarımı iletiyorum.”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.