Dolar 32,3670
Euro 35,0307
Altın 2.325,51
BİST 9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 25°C
Sal 16°C

EREGLİ İÇİN BÜYÜK HİZMET

EREGLİ İÇİN BÜYÜK HİZMET
25 Eylül 2020 02:11 | Son Güncellenme: 27 Eylül 2020 02:24
663
A+
A-

Bu gün açıklanan karar ile Sürücü Belgesi Sınavları ile Ustalık ve Kalfalık sınavlarının artık Kdz Eregli de yapılacağı Ak Parti’nin çiçeği burnunda İlçe Başkanı Saffet BOZKURT tarafından açıklandı.

Bu gelişme öyle hafife alınacak bir olay olmamak ile beraber Ak Parti ailesinin içine nifak sokmaya hizipçilik çıkartmaya neredeyse yemin etmiş kumpas ve şantaj medyasının kalemine oyuncak olacak malzemede değildir.

Bu sınavların ilçemizde yapılacak olması ilçemizde yaşayan herkesi ilgilendir.

Büyük bir hizmettir.

Hani Bu Slogana Tabi Olacaktı Yeni Dönemde Kdz Ereğli Ak Parti İlçe Teşkilatı?
Eski İlçe Başkanı Diye Anmak Ne demek Saffet Başkan ?

Bunu önceki ilçe başkanı Fatih ÇAKIR ın gayreti veya mevcut ilçe başkanı Saffet BOZKURT un gayreti ile izah etmeye çalışmak hele hele 15/20 gün önce E – Sınav merkezi müjdesini veren Fatih ÇAKIR ile ilgili haberler de mevcutken Yeniufuk internet sitesi ve birlikte hareket ettiği bilinen basın yayın organlarında ( Ak Parti Kdz Ereğli İlçe Başkanı Saffet BOZKURT bir süredir E- Sınav Merkezi konusunda sürdürdüğü çalışmaların olumlu sonuçlandığını bildirdi) şeklinde ki satırlarda geçen kelimelerin Saffet BOZKURT a ait olduğunu inanmıyorum.

Saffet BOZKURT nerde ve kiminle ne konuşacağını iyi bilen bir zekaya sahip olmasının yanında sezarın hakkını sezara verecek bir ahlak ve adaba da sahiptir.

Saffet BOZKURT un ağzından çıkacak tek kelime vardır ; ‘bir süredir E Sınav Merkezi ile ilgili sürdürdüğümüz çalışmalar olumlu sonuçlandı”.

Ak Parti geleneği de İsimlere ve kişilere takılmadan ilçeye sağlanan ve sağlanacak olan hizmetlere odaklanmayı gerektirir.

Kumpas ekibinin başı ve yancıları size Saffet BOZKURT ve Fatih ÇAKIR dan malzeme çıkmaz

Ak Parti’yi karıştırmaya gücünüz ve zekanız yetmez ; siz anca makam mevki peşinde ,ünvan peşinde gezen sosyal medyadan Ak Parti’li gibi söylem ve paylaşım yapıp CHP ye oy toplayan ,ilçede ve beldelerde azımsanamayacak kadar bulunan tipleri ayağa kaldırıp kullanırsınız!!!

Hadi hakkınızı yememek lazım iyi de kullanmıştınız…..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.