Dolar 32,3325
Euro 35,1176
Altın 2.310,95
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 19°C
Açık
Zonguldak
19°C
Açık
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

KÖPRÜ YAPIMINDA SONA YAKLAŞILDI.ÇOK SAYIDA KÖY, RAHATA KAVUŞACAK

KÖPRÜ YAPIMINDA SONA YAKLAŞILDI.ÇOK SAYIDA KÖY, RAHATA KAVUŞACAK
17 Aralık 2020 14:54
621
A+
A-

BOZKURT: “1 AY İÇİNDE AÇILACAK”

Kdz. Ereğli’ye bağlı Çiğdemli Köyü’nde yapımı devam eden, çok sayıda köyün grup yolu olarak kullandığı köprünün inşaasında sona yaklaşıldı.

Kdz. Ereğli’de, başta bulunduğu Çiğdemli Köyü olmak üzere çok sayıda köyün yükünü çeken Çiğdemli Köyü Köprüsünde çalışmalar son sürat devam ediyor.
Ekim ayının başında, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt’un da bizzat yerinde takibiyle yıkılan köprünün yerine yenisi inşaa ediliyor.

Miadı dolan ve yenisinin yapım çalışması devam eden köprüde incelemede bulunan AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, köprünün hava şartları elverdiği takdirde en geç 1 ay içerisinde hizmete açılacağını söyledi.
BOZKURT: “HAYIRLI, UĞURLU OLSUN”

Köprü çalışmasını, İlçe Başkan Yardımcısı (Mali ve İdari İşler Başkanı) Mehmet Yiğitoğlu ile birlikte yerinde inceleyen İlçe Başkanı Saffet Bozkurt; verdikleri sözü tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.Bozkurt, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Çiğdemli Köyümüzün sakinleri başta olmak üzere çok sayıda köyümüzün yıllardır grup yolu olarak kullandığı köprünün yıkılarak yerine daha modern bir köprü inşaa etmenin huzuru içerisindeyiz.

Bu konuyu sürekli gündemde tutarak, köprünün yenilenmesinde emeği bulunan Çiğdemli Köyü Muhtarımız Sayın İsmail Aksoy ile katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum. Ekim ayının ilk haftasında yıkımını gerçekleştirdiğimiz köprünün, hava şartlarına göre en geç 1 ay içerisinde hizmete açılması planlanmaktadır.
Yaklaşık 4 ay boyunca bu güzergâhı kullanamayan Çiğdemli ve civar köylerimizin sakinlerine de gösterdikleri hoşgörü ve anlayıştan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Yapımı devam eden köprünün şimdiden hayırlı, uğurlu olmasını diliyor; bu vesileyle köylerimizin yol, su, kanalizasyon gibi belli başlı sorunlarını aciliyet sırasına göre bir bir çözeceğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum.

”MUHTAR AKSOY: “ALLAH RAZI OLSUN”

Çiğdemli Köyü Muhtarı İsmail Aksoy da köprünün bitimine yaklaşıldığını belirterek, “Allah Devletimize ve Milletimize güç, kuvvet versin. Durmak yok, yola devam” dedi.Köprünün hizmete açılmasıyla birlikte Çiğdemli başta olmak üzere çok sayıda köyün feraha kavuşacağını ifade eden Muhtar Aksoy, “Bu dünyada hatırlanmak ve unutulmamak için kalıcı eserler bırakmak lazım. Bu köprü, kalıcı bir eser olacaktır. Bu nedenle bu eserin köyümüze kazandırılmasında katkısı ve emeği bulunan herkese, şahsım ve köy sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” şeklinde konuştu.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.