Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Parçalı Bulutlu
Zonguldak
16°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Nuri Başkan “BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE YAPILAN EN GÜZEL HİZMET”..

Nuri Başkan “BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE YAPILAN EN GÜZEL HİZMET”..
20 Ekim 2020 19:31
559
A+
A-

BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE YAPILAN EN GÜZEL HİZMET..

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Birlik beraberlik için çok güzel bir hizmeti bugün başlatmış olduklarını söyledi.

Alaplı ilçesinden geçen Alaplı Çayı’nın Karadeniz’e döküldüğü alanda Devlet Su İşleri ve Alaplı Belediyesi ekipleri tarafından temizlik çalışması başlatıldı. Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Alaplı Belediye Başkanı Sayın Nuri Tekin, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Karacan, Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Aydın, İl Genel Meclis üyeleri Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Mitat Mandacı ve DSİ yetkileri çalışmanın yapıldığı Çay ağzında incelemeler de bulundu.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Burada çok güzel bir çalışma yapıldığın belirterek, “Ben öncelikle Kaymakamımız başta olmak üzere DSİ çalışanlarına AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Karacan’a ve İl genel meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Gerçekten çok önemli bir sorunu el birliği vererek çözmeye çözüme kavuşturuyoruz. Çayın Karadeniz’e döküldüğü alan uzun zamandır kapalıydı.

Balıkçılar tekneleriyle Karadeniz’e açılmakta zorluk yaşıyordu. Bu gün itibariyle çayın ağzında temizleme çalışmaları başladı.

İnşallah en kısa sürede temizlenerek olası taşkınların önüne geçmiş olacağız. Balıkçılarımızda rahatlıkla Karadeniz’e çıkış yapabilecekler. Ben emeği gecen herkese çok teşekkür ediyorum. İlçemizde Birlik beraberlik için çok güzel hizmet başlamış oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.