Dolar 32,4245
Euro 34,7360
Altın 2.434,17
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Az Bulutlu
Zonguldak
14°C
Az Bulutlu
Çar 15°C
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 15°C

Şube Başkanı Değişti Bayramlaşma Bile Güzelleşti

Şube Başkanı Değişti Bayramlaşma Bile Güzelleşti
11 Mayıs 2021 09:10
471
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Türk Metal Şube Başkanı Yakup Yılmaz, bölgede yetkili oldukları iş yerlerindeki üyelerine bayramlaşma ziyaretlerinde bulunuyor.

Yılmaz, dün (10 Mayıs) beraberinde Şube yönetim kurulu üyeleri ve iş yerleri temsilcileri ile ilk bayramlaşma programını Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) Çelik Servis Merkezi’nde (Ersem) Karadeniz Ereğli Tesislerinden başlattı.

Buradaki iş yerlerini dolaşarak işçilerle görüşen Yılmaz, bayramlarını kutladığı üyelerine başarılı çalışmalar diledi.

TAT METAL’E GEÇTİ

Türk Metal Şube Başkanı Yılmaz, daha sonra Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Tat Metal AŞ’ye geçerek, buradaki üyelerle de görüştü.

Bayramını kutladığı üyelerle kısa sohbetlerde de bulunan Yılmaz, iftarını da Tat Metal Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Soğuk Haddene Yemekhanesinde üyelerle birlikte yaptı.

Ziyaretlere ilişkin kısa değerlendirmede bulunan Yılmaz, ““Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz,Baş Temsilcimiz ve Ünite Temsilcilerimizle birlikte, hep el ele, omuz omuza mücadele ateşimizin hiç bir zaman sönmemesi dileğiyle; Emekçi kardeşlerimizle beraber açıp güncel konulara dahil sohbet gerçekleştirdik.

Hayatın yaşamayı, vefanın hatırlamayı, dostlukların paylaşmayı, özel günlerin ise hatırlamayı bilenler için var olduğu Dünyada Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin.

Değerli emekçi kardeşlerimizin Ramazan Bayramlarını kutluyor, sağlık ve huzur içerisinde nice bayramlar temenni ediyoruz” dedi.

Türk Metal Şube Başkanı Yakup Yılmaz’ın iş yerleri ziyaretlerinde;

Şube Sekreteri hakan Eskibina, Şube Mali Sekreteri Ferdi Ergün, Şube Teşkilatlanma Sekreteri çetin Altay, Şube Eğitim Sekreteri Birol Onay ile iş yerleri temsilcileri de hazır bulundu.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.