Dolar 32,3560
Euro 34,7869
Altın 2.396,00
BİST 10.266,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Az Bulutlu
Zonguldak
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 20°C

AKBABA,”BEN AÇIK ARTIMAYA DERNEK ADINA GİRDİM. TAHADÜTÜMÜ YERİNE GETİRDİM.”

AKBABA,”BEN AÇIK ARTIMAYA DERNEK ADINA GİRDİM. TAHADÜTÜMÜ YERİNE GETİRDİM.”
12 Aralık 2023 10:50
117
A+
A-

AKBABA,”BEN AÇIK ARTIMAYA DERNEK ADINA GİRDİM. TAHADÜTÜMÜ YERİNE GETİRDİM.”

Alaplı Belediyespor Asbaşkanı Erdal Akbaba, hakkında yapılan yayınlar sonrada adli süreç başlattı.

Akbaba, konu ile ilgili formayı 162 Bin TL’ye Galatasaraylılar Derneğinde yer alan 15 kişi olarak forma açık artırmasını aldıklarını ve 80 bin gece için ödeme yaptığına dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Dün birkaç bölge medyasında eş zamanlı hakkımda haber yapıldı. Belliki birisi yada birileri düğmeye basmış. Size konunun özetini anlatıp asıl bu haberin neden yapıldığını anlatacağım.

Hakkımdaki haberde 3 ay önce Ereğli belediye spor yardımlaşma yemeğinde Galatasaraylılar derneğinin almış olduğu açık artırmada 162.000 tl ye satılan formanın 60.000 tl sin tarafımın ödediği geri kalan 102.000 tl’nin ödenmediği haberi yapılmıştır. O geceye sponsor olarak katıldım ve sponsor ücreti olarak 50.000 tl ödedim. Galatasaraylılar derneğinin üyesi olmamama rağmen iyi bir Galatasaraylı aile olarak oradaki arkadaşlarımı yalnız bırakmamak adına bende dernekdeki diğer arkadaşlarla beraber ortak olarak açık artırmaya katıldık ve söylendiği gibi 162.000 tl fiyatada formayı dernek aldı. Akabinde tahmin ediyorum 15 kişilik olan dernek yönetimindeki bazı arkadaşlarımızada yardımcı olmak adına kendime düşen paydan daha fazlasını ödeyecek şekilde 30.000 tl gönderdim. Diğer 30 bin tl’ yi oradaki diğer arkadaş yada arkadaşlar yollamıştır bunuda bilmiyorum . ve ben bu desteği yaparken dikkatinizi çekmek istiyorum Alaplı belediye spor asbaşkanı olarak yaptım yani rakip takımın gecesinde.Ama ben hiçbir zaman rakip olarak görmedim. onlara o gecede söylediğim gibi dostum Akın Katı ve sayın Ereğli belediye başkanımız Halil Posbıyık hatırına ve daveti üzerine gittim. Konun özü budur. Şimdi gelelim asıl konuya. Kdz Ereğli Belediye spor yönetiminde 2 dönem görev aldım. Görev süresinde ne bir toplantıya, ne bir kahvaltıya nede bir yemeğe katıldım. İyi bir yönetici olarak sezon başında karar alınan yöneticilerin ödeyeceği miktarları zamanında ödeyerek taahhüdümü yerine getirdim. Ben ne bir siyasetçiyim nede bir müteahhitim. Ereğli TSO üyesi bir iş insanı olarak bölge için spor faliyetine katkıda bulundum. Dünkü haberden sonrada şuan hala yönetimde bulunan arkadaşlar arayarak üzüntülerini dile getirdiler onlarada teşekkür ederim.

Asıl konu açık arttırmada satılan bir forma değil. “Peki dünkü haber neden yapıldı” sorusunu sormayacağım. Çünkü bu insanların aklıyla dalga geçmek olur. Herkesin bunun neden yapıldığını bildiğini düşünüyorum . asıl beni şaşırtan herkesin bunu neden haber yapıldığını bileceğini hesap etmeyen kel ve fodul kafa. İşte maalesef bu kadar basit bir konuyu bile öngöremeyen takımın bugünkü kaos içinde olmasını sağlayan bu kel ve fodul kafadır. Uçurumdan Düşerken sarılacak bu ipimi buldun. Sen milyonlar harcayıp, lige yeni çıkmış, düşük bütçeyle senden daha başarılı olan Alaplı belediye sporda rahatsızmı oldun. Beni tek üzen Ereğlili spora gönül vermiş taraftar dernekleri ve taraftarlar kardeşlerimizin bu kel fodul kafaya mahkum olması. Umarım düzelir.

Bu haberi araştırmadan talimatla yapan haber kuruluşları hakkındada gerekli adli süreci avukatım kanalıyla başlatıyorum. Kamuoyuna saygı ile duyrulur.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.