Dolar 32,4443
Euro 34,7476
Altın 2.435,09
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Akçakoca’ya Gökyüzünden Büyük İkramiye Düştü ..

Akçakoca’ya Gökyüzünden Büyük İkramiye Düştü ..
7 Mart 2021 11:51 | Son Güncellenme: 7 Mart 2021 12:01
461
A+
A-

Meteor yağmurlarının olduğu gün Akçakoca’ya milli piyango vurdu..

Meteor yağmurlarının olduğu gün düşen meteor parçası Pırıl pırıl parlak halde 2.5 saat sonra düştüğü yerden çıkarıldı

9.5 kilo ağırlığında olduğu öğrenilen Meteor parçası Akçakoca Sarıyayla köyünde Yaylacık mahallesinde bir fındık bahçesine düştü.

İlker ve Sinan Racı’nin düşmesine gözleri ile şahit olup düşen yerden aldıkları 9.5 kilo ağırlığındaki pırıl pırıl parlayan ve çeşitli ışık parçaları saçan Meteor parçasını satmayı düşündüklerini ve bu yolla röportaj verdiklerini söylediler.

Düzce’nin Akçakoca İlçesi Sarıyay köyü Yaylacık mahallesinde evlerinin önünde mangal yaparken düşmesine şahit olup yerinden çıkardıkları gizemli parçanın hikayesini onlardan dinleyelim.

” İlker ve Sinan Hıracı, akşam saatlerinde sohbet etmeleri sırasında gökyüzünden gelen bir duman parçasının bir arı kovanı uğultusu şeklinde ses çıkararak evlerinin önündeki armut ağacının dibine düştüğünü belirttiler. “

İlker ve Sinan Hıracı,

”Gökten gelen cismin düşmesinin ardından Fındık bahçesinde 1 metre derinliğe düşen Meteor parçasının almak istediklerini belirterek” Biz birlikte Bu cismin düştüğü yere gittik ve bir metre derinlikten çıkarmaya çalıştık, kazma kürekle çıkardık. Ancak çok sıcaktı, eldiven giyerek bu parçayı çıkarmaya çalıştık.

Tam 2.5saat soğumasını beledik. Sonra bu parçanın çeşitli parlayacı ışıklarını gördük. Bu yaşadıklarımızı gözlerimizle yaşadık. Şimdi 9.5 kilo ağırlığındaki gökyüzünden gelen parçanın Meteor parçası olduğunu sanıyoruz.

Bu konuda Devletimiz bizlere bu konuda yardım etmeli. Biz bu parçanın meteor parçası olduğuna inanıyoruz.” şekilde ifade ettiler.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.