Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Parçalı Bulutlu
Zonguldak
16°C
Parçalı Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 17°C

Alaplı’ya “Aile Parkı” yapılıyor

Alaplı’ya “Aile Parkı” yapılıyor
3 Kasım 2023 11:38
115
A+
A-

Alaplı’ya “Aile Parkı” yapılıyor

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Yeni Siteler Mahallesi Dr. Muammer Aksoy Caddesinde yapımına başlanan Aile Parkı alanında incelemelerde bulundu.

#Alaplı #Nuri Tekin

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Daire Müdürleri ile birlikte; Yeni Siteler Mahallesi Dr. Muammer Aksoy Caddesinde yapımına başlanan Aile Parkında incelemelerde bulunarak çalışmaları sürdüren belediye ekiplerine de kolaylıklar diledi.

 

İncelemeleri esnasında açıklama yapan Başkan Tekin, Alaplı’ya yakışan parkları yapmaya devam ettiklerini ifade ederek; “Park olarak ayrılan bu alanda daha önceki yıllarda taş duvar ve çevre düzenlemesi çalışması yapmıştık. Bugün ise Aile Parkı çalışmalarına başladık. Ekiplerimiz altyapısını hazırlıyor. 1700 metrekarelik aile parkında çocuk oyun alanı, spor aletleri, banklar, kapalı ve açık piknik masaları yer alacak. Alaplı’mızı, yaptığımız yeni parklar ile daha da güzel noktalara taşıyoruz. Mahalle sakinlerinin parklarımız ile ilgili geri dönüşleri çok olumlu, insanımız yeşil alan ve dinlenme alanlarını seviyor. Çocuklarımızın da güzel ve sağlıklı biçimde vakit geçirebileceği alanlar oluşturmak çok önemli. Alaplı’mıza yakışacak yeni parklar yapmaya devam ediyoruz. Bu alanlar hepimizin, hep birlikte koruyacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.