Dolar 32,4017
Euro 34,7549
Altın 2.432,80
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Sal 14°C
Çar 15°C
Per 16°C
Cum 18°C

Andiç’in cenaze programı belli oldu

Andiç’in cenaze programı belli oldu
21 Haziran 2023 18:51
483
A+
A-


Andiç’in cenaze programı belli oldu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, arazi kavgası nedeniyle çıkan kavgada hayatını kaybeden Rıza Andiç’in cenaze programı belli oldu.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, arazi kavgası nedeniyle çıkan kavgada hayatını kaybeden Rıza Andiç’in cenaze programı belli oldu.

Karadeniz Ereğli Gümüşhaneliler Derneği üyelerinden Av. Mücahit Andiç ve Samet Andiç’in babaları, Hüseyin Andiç ve Hakkı Andiçin kardeşi Rıza Andiç’in cenazesi, 22 Haziran 2023 Perşembe günü (yarın) Abalı Camii’nde kılınacak öğle namazına müteakip Gümüşhaneliler Aile Mezarlığına toprağa verilecek.

İLGİLİ HABER

 

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde; ağabey kardeş arasında çıkan kavgada bir kişi, kardeşi ve kardeşinin arkadaşını av tüfeğiyle yaraladı. Olayda kardeş ağır yaralanırken, diğer kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; ilçenin Kocaali Mahallesi’nde, ağabey Nejdet K. ile kardeşi Cevdet K. arasında daha önce arazi ve yer anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı.

İddiaya göre; Nejdet K. eline aldığı av tüfeğiyle, aracıyla olay yerinden geçtiği sırada kardeşi Cevdet K.’ya pusu kurdu. Nejdet K., aracın geçişi sırasında av tüfeğini ateşledi. Bu sırada kurşunların hedefi olan Cevdet K., aracın kontrolünü kaybetti. Yoldan çıkan araç, bahçeye savrularak durabildi.

Olayda Cevdet K., karın bölgesi ve vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralandı. Kavga ile bağlantısı olmamasına rağmen, Cevdet K.’nın yanında bulunan arkadaşı Rıza Andiç de kurşunların hedefi oldu. 63 yaşındaki Rıza Andiç, boğazına ve göğsüne gelen kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı Cevdet K., olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ilçedeki bir özel hastaneye kaldırıldı. Şüpheli Nejdet K. ise olay yerine gelen Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Nejdet K.’nın olayda kullandığı av tüfeğine de el konuldu.

Cumhuriyet Savcısı’nın olay yeri incelemesinin arıdndan Rıza Andiç’in cansız bedeni, otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.
Yoğun bakıma kaldırılan Cevdet K.’nın da sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.