Dolar 32,3412
Euro 35,1262
Altın 2.241,33
BİST 8.895,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 9°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 10°C
Per 10°C
Cum 10°C
Cts 13°C

BAŞKAN TEKİN; ‘ALAPLI’DA HİZMET GİTMEYEN TEK METRE KARE ALAN KALMAYACAK’

BAŞKAN TEKİN; ‘ALAPLI’DA HİZMET GİTMEYEN TEK METRE KARE ALAN KALMAYACAK’
30 Eylül 2022 11:34
196
A+
A-

ALAPLI BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR
BAŞKAN TEKİN;

‘ALAPLI’DA HİZMET GİTMEYEN TEK METRE KARE ALAN KALMAYACAK’

 


Alaplı Belediyesi tarafından ilçenin farklı bölgelerinde başlatılan çevre düzenleme, sosyal donatı alanları ve yeni imar yolu açma çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.
Belediye Başkanı Nuri Tekin’in göreve gelmesiyle birlikte Alaplı’da yıllarca hizmet alamamış olan birçok bölgeye hizmet götüren Alaplı Belediyesi kısıtlı imkânlara rağmen özverili çalışmalarına devam ediyor.
IHLAMUR SOKAK
Merkez Mahallesi Ihlamur Sokak’ta bir süre önce başlatılan çevre düzenleme, alt yapı ve beton yol çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte Ihlamur Sokak’ın çehresinin tamamen değişeceğini ifade eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin; ‘göreve geldiğimiz günden bu yana Alaplı’mızın daha önce hiç hizmet almamış olan bölgelerine hizmet götürdük. Ihlamur Sokak’ta bunlardan biri. Buradaki çalışmalar tamamlandığında Ihlamur Sokak’ın çehresi tamamen değişmiş olacak’ dedi.
ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Alaplı Belediyesi tarafından ilçenin farklı bölgelerinde başlatılan çevre düzenleme çalışmalarının da aralıksız olarak devam ettiğini yineleyen Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin; ‘her mahallenin, her sokağın, her apartmanın çevresinin tertipli ve düzenli olması için gayret ediyoruz’ dedi.
ALAPLI’DA HİZMET GİTMEYEN TEK METRE KARE ALAN KALMAYACAK
Alaplı Belediyesi olarak Alaplı’nın her metre karesine hizmet götürmek için özveriyle çalışmaya devam ettiklerini kaydeden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin; ‘Alaplı’mızın gelişimi, değişimi ve geleceği için var gücümüzle çalışmaya devam ediyor. İlçe tarihinde daha önce hizmet almamış alanlara hizmet götürüyoruz. Vatandaşlarımızın dertlerine derman olmaya çalışıyoruz’ dedi.
Alaplı’da hizmet gitmeyen tek metre kare alan kalmayacağını ifade eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin; ‘Kısıtlı imkânlarımıza rağmen Alaplı’mızın tüm bölgelerine eşit ve adaletli hizmet götürmeye gayret ediyoruz. Henüz hizmet götüremediğimiz alanlar var. Vatandaşlarımızın hiçbir kuşkusu olmasın. Biz görevde olduğumuz süre zarfında Alaplı’da hizmet gitmeyen tek metre kare alan kalmayacak’ dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.