Dolar 32,2544
Euro 34,6914
Altın 2.403,21
BİST 10.270,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Ey Sendika !Sırada İşçiye Ait Olan Petrol Ve Oteli Şehir Dışından Gelen Kişinin Elinden Alıp İşçiye Vermek Var

Ey Sendika !Sırada İşçiye Ait Olan Petrol Ve Oteli Şehir Dışından Gelen Kişinin Elinden Alıp İşçiye Vermek Var
25 Haziran 2021 17:13 | Son Güncellenme: 25 Haziran 2021 17:15
481
A+
A-

Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz, 24 Haziran’da Çaycuma’da kurulu Gersan AŞ ile imza altına aldıkları 1. Toplu İş Sözleşmesi sonuçlarını üyelerine anlattı.

Yılmaz, gittiği Çaycuma’da bir araya geldiği üyelerine, başta Türk Metal Lideri Pevrul Kavlak ve Karadeniz Ereğli Şubesinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Halil Faki Erdal’ın selamlarını iletti.

SÖZLEŞME 2 YILI KAPSIYOR

Oturumunda ‘Uyuşmazlık Zaptı’ tutulmasına rağmen, şirket yetkilileri ile görüşmeleri kesmediklerini anlatan Yılmaz, “nihayetinde 9. Oturumda taraflar olarak anlaşmaya vardık.

Her bir gelişmesinden size de bilgiler aktardığımız ve görüşlerinizi aldığımız sözleşmemizi 2 yıl üzerinden imzaladık.

Buna göre; Sözleşmemiz 1 Mart 2021- 28 Şubat 2023 tarihleri arasını kapsıyor.

İlk altı ay kümülatifte yüzde 23 zam aldığımız sözleşmemizin 2., 3. ve 4’üncü 6 aylık dilimlerin de ise enflasyon oranında artış sağlanacak.

Ramazan ve Kurban Bayramı harçlığı konulan sözleşmemizde ayrıca, Yakacak Yardımı, Askerlik ve Öğrenim Yardımı, İzin harçlığı ile ikramiyelerde artış da yer alan sözleşmemizde sözleşmeden doğan geriye dönük farklarınız da en kısa sürede ödenecek.

Her zaman söylediğimiz gibi; Liderimiz Pevrul Kavlak önderliğinde, emeğin hakkını alma

gayretini en üst seviyede tutan Türk Metal Sendikası, siz üyelerimizin verdiği destekle bunu bir kez daha başarmanın mutluluğunu yaşıyor. Elde ettiğiniz haklarınızı ailenizle birlikte rahat ve huzur içinde harcamanızı temenni ediyorum.”
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.