Dolar 32,5113
Euro 34,9470
Altın 2.435,37
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Basın kartı bu kadar ucuz mu.?

Basın kartı bu kadar ucuz mu.?
7 Ocak 2021 20:35 | Son Güncellenme: 7 Ocak 2021 21:32
2.116
A+
A-

Şahıslar “Aslında işin aslı başka imiş” !!!

gibi algı operasyonlarında sıkça kullanılan kelime ve cümleler ile yüzlerine yapışan pisliği başkalarına monte etme derdine düşmüş…

Hem de nasıl da güzel düşmüş !!!!

Sanki Yazınca oluvermiş geçmişteki kirli ilişkilerin ve işlerin üstü örtülüvermiş.

Mesela nelerin üstü örtülmüş.?

Yalçın keleş den alacağını tahsil etmek için demokrat gazetesinin yeni sahibi olan Fatih Çakır a yönelik yaptığı saldırı içerikli yazıların üstü örtülmüş sanmışlar ama kuyruğu dışarda kalmış!!

Saffet Bozkurt‘tan nemalanamayınca CHP milletvekili Demirtaş ile Saffet Bozkurt ve KAYMAKAM‘a yönelik paylaşım ve haberin üstü örtülmüş.

Yapılması planlanan liman ile ilgili toplantı ve görüşmeleri liman yapımından rahatsız olan abisinin emelleri doğrultusunda baltalanmasına yönelik yazıların üstü örtülüvermiş.

Yalçın Keleş’in yeğeni’ne ait otelde fuhuş var algısı yaratan hamleleri geliştirmek için çimento cuyu otel çalışanlarının üzerine salmasının üstü örtülüvermiş.

İl EMNİYET Müdürü tüm Ereğli’ ye küfür etti diye bütün gazetecilere ilçe Müdürü ile il Müdürünün özel yazışmalarını atıvermesinin üstü örtülüvermiş.

Hakkında ufak ufak inceleme başlatılan ilçe müdürü ile livadi otel resepsiyon da basın açıklamasını hazırlayıp ilk haberi yapıp sonra bütün gazetecileri arayıp metni atıvermesinin üstü örtülüvermiş.

Fahri küçük ile dosya da ismi geçenler ile birlikte livadi de toplantı yapıp müdürden bana bir şey olursa yayınla diye aldığı dosyanın üstü örtülüvermiş.

Livadi de tezgah kurdukları adamın son günlerde ismini yazıp yazıp hikayelerle suçlu algısı yaratarak mahkemeden önce yıpratma yıldırma ve susturma operasyonu yapmasının üstü örtülüvermiş.

Paylaşımdaki iddilar

“Yurtkurann ile yaptığı Uyuşturucu partilerinin üstü örtülüvermiş.

Yurtkuran’ın yazdıklarına göre gazeteci arkadaşının yeğenine kasık masajı yaptırmasının üstü örtülüvermiş.

Yurtkuran ın kendisinin de dahil edildiği esnaf kopartma işinin üstü örtülüvermiş.

Daha saymakla bitmez anlatmakla bitmez detay yazsam kalem utanır ar eder yazmaz lakin yüzsüzler utanmaz!

Ne imiş sosyal medya hesaplarını Yurtkuran’ın ben kullanıyormuşum !!!

Adam kimlik paylaşmış.

Neymiş Yurtkuran’ı tanımıyormuş !!!!

Adam özel mesajları paylaşmış hatta Dernekteki diğer gazeteler ile birlikte yardımcı olacaklar mış”

Ben zaten diyorum kumpas ve şantaj medyasının AMİRAL GEMİSİ ve BİZİM ÇOCUKLAR diye itiraf etmişler doğru yanlış analiz yapmadan talimata göre yazar BİZİM ÇOCUKLAR!!!

Vatandaş paylaşım yapmış vahim iddialarda bulunmuş.

Aslında bu kadar ayrıntılara girip yazarak bunlara paye mi veriyorum onu da anlamış degilim …

Soruyorum kendi kendime ;

Ereğli’nin çok büyük sorunları varken gerek varmı diye!!!

Lakin puslu bir tatil gününde en çok merak edilen Ereğli – Devrek Yolu için bir araya gelmiş Sayın Kaymakam İsmail bey ve Sayın Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bey’in uğraşılarının bir güzel karesi olarak verdikleri bir selfi yi bile kendi istek ve arzularına göre şekil veremedikleri Sayın Kaymakam Bey ve Saffet Bozkurt aleyhine bile malzeme çıkartmayı becerdiler..

Ki o gün hava güneşli değildi ,

Ki o gün iş saati değil tatil günü idi,

Resimden de anlaşıldığı üzere sahil değil şantiye alanı idi,

O resme bakan her Ereğli sevdalısı ,her dürüst bireyin mutlu olacağı,Devlet tam da olması gereken yerde diye gurur duyacağı bir resimden bile malzeme çıkaran size ne diyelim?

Biz gerçek namuslu kalemler olarak ne diyebiliriz ki ?

Allah ıslah etsin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.