Dolar 32,5346
Euro 34,9863
Altın 2.440,42
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 15°C

Kazanan İsim Belli Oldu

29 Ocak 2022 18:10 | Son Güncellenme: 29 Ocak 2022 18:41
1.236
A+
A-

Oylar sayıldı…

İşte kazanan isim…

Karadeniz Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 39. Olağan Genel Kurulu Anatolia düğün salonunda gerçekleştirildi. 907 üyenin oy kullandığı kongrede mevcut başkan ve başkan adayı Cevdet Civelek yeniden başkanlığa seçildi.

Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimleri üyelerin yüksek katılımı ile gerçekleştirildi. Yaklaşık 2 aydır köylerde ve şehir merkezinde üyelerle bir araya gelen adaylar Cevdet Civelek ve Yücel Oktay seçimde üyelerin kendilerine destek vermesini istedi.

Anatolia Düğün salonunda gerçekleştirilen kongreye odaya kayıtlı bin 170 üyeden 907 si katıldı. Kongre salonuna oda üyesi ve gazetecilerden başka kimse alınmadı. Üyelerin oy kullanımın ardından sandıklar saat 17.00 itibari kapanarak sayıma geçildi.

3 sandıkta kullanılan oylar İlçe Seçim Kurulu tarafından sayılarak üyelere ve başkan adaylarına bildirildi. 907 üyenin oy kullandığı, kongrede 519 oy alan Cevdet Civelek yeniden başkanlığa seçildi. Diğer aday Yücel Oktay ise 377 oy aldı. 11 oy da geçersiz sayıldı.

Kongre bitiminde gazetecilere açıklamada bulunan Başkan Cevdet Civelek “Güzel bir kongre oldu. Şoför esnafına yakışan bir kongre oldu. Bugüne kadar her zaman oda olarak üyelerimizin yanında olduk. Şoför esnafımız bugün burada iradesini ben ve yeni yönetim kurulumuzdan yana kullandı. Bize oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra da hizmetlerimize çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Odamızı şoför esnafı ile birlikte yöneteceğiz” dedi.

Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı Cevdet Civelek açıklamasının ardından gelen tebrikleri kabul etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.