Dolar 32,5213
Euro 34,8011
Altın 2.422,82
BİST 9.704,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak °C
Zonguldak
°C
°C
°C
°C
°C

İHBAR ETTİĞİMİZ MALLARI TESLİM ETTİLER KURTULDUK SANDILAR AMA FATURALARI UNUTTULAR !!

8 Ekim 2021 16:25 | Son Güncellenme: 8 Ekim 2021 19:28
718
A+
A-

Erdemir ile ilgili kaybolan elektronik aletlerle organik bağı iddialarının basına yansıdığı gün Yeni Ufuk’un İnternet sitesinin  sahibi mi neyi olduğu belli olmayan (sigortası nerede ) Sina Çıladır adlı kişi Akgün Haber sahibi Hakan Akgün hakkında Emniyet Müdürü’lügüne gidip şikayette bulunmuş..

Daha önceki yazımda belgesini yayınlayarak (kaybolan elektronik ve beyaz eşya ) iç edildiğini iddia ettiğim kanıtlı belgeli yazıyı koşa koşa gidip bana hakaret ediyor diye en güvendiği yere gitmiş ..

Bugünde bizim haberimiz sonrası koşa koşa gelinip teslim edilen eksik  demirbaşları ve   tutanağı sizlerle paylaşacağım ..

Yani iftira diyenlerin mi lafına güvenilsin yoksa bizim gibi belgeli haber yapanların mı haklı olduğu buradan görülsün her şey ortaya çıksın doğru olan bu  değil mi ?

Bence Sina Çıladır Emniyet Müdürü’lüğüne koşacağına , bir psikoloğa koşsun …

Bu önerimi her defasında yineliyor olacağım..

Çıladır kafasında çizdiği Adalet sistemi kurgusu ile beyninde  suçlu suçsuz bir takım tanılar koyuyor ve durumu haline göre şikayet dilekçesi hazırlayıp emniyeti ve adaleti meşgul ediyor.

Bende Çıladır’ın karakola koşana kadar psikoloğa koşması  daha hayırlı olur diye düşünenlerdenim işin aslı ve bu düşüncede de yalnız değilim bildiğim kadarı ile !..

8. mi diyelim, 9’uncu mu suç duyurusunda Çıladır biraz paranoyaklık (Abartılı kuşku, güvensizlik) belirtileri göstermiş, Kur’an’ı Kerim’de geçen bir deyimi bile kendine öyle bir dert edinmiş ki yanından geçen biri o kelimeyi edecek olsa  hemen savcılığa koşacak hale gelmiş.

Kendisi ile ile alakası bile olmayan haberleri acaba bana mı söylediler dercesine şüphe halleri oluşmuş ve nerede ise her ay bizi düzenli şikayet eder hale gelmiş bir psikoza girmiştir.

Lakin enteresan olan ise  Okan Ummak Ve Sina Çıladır adlı uyum içinde iyi geçinen bu kişiler hakkında sosyal paylaşım sitesinde açık açık bir sürü korkunç  iddialar ortaya atan Ahmet Mahmut Yurtkuran adlı vatandaş hakkında bu ikili ne bir tek kelime laf edebilmiş nede o kişi hakkında  suç duyurusunda bulunabilmişlerdir bu sessizliğe   tüm kamuoyuda şaşkınlıkla şahit olmuşlardır ?

(Belge isteyenlere bu haberi  belge haber olarak da yapabilirim)

Hatta araya adam koyup Ahmet Mahmut Yurtkuran adlı vatandaşın  Emniyet hakkında söylediklerini bile  haber yapacağını  ima ettikleri yazışmada sosyal paylaşım sitesinde hala durmaktadır .

 

Enteresan başka bir olay ise ;

Defalarca yazdım Livadi’ de kime kumpas kurdunuz?

Eline verilen fetö cüler ile ilgili dosyada ne vardı diye neden şikayet edemedin Sina Çıladır?

İş karışır patlarız diye mi korktun?

 

PTT KAVŞAĞINDAKİ RANT BÜFESİ

PTT kavşağında ki büfeyi de yazdım; TAHSİSLİ YERİ büfeciye neye göre kiraladınız diye zimet var yolsuzluk var diye neden şikayet edemedin sina çıladır?

Yaptığınız iş usülsüzdü degilmi.?

 

Ne halt ettiniz ise beraber ettiniz !

Öyle var mı 70 yaşında ki adamı hızara verip arkasına saklanmak suya sabuna dokunmadan kenara çekilmek?

Sen benle işi yok deyince öyle mi oluyor ?

Bitiyor mu bu işler ?

Benim hakkımda  suç duyurusunda bulundun zorunlu açıklama yazdın bitti öylemi.?

Livadi otelde teslim edilen dosya hakkında da zorunlu açıklama yaz kamu oyu merak ediyor.

Konu önemli!

Yakında zaten patlarsın sonra demedi deme.

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.