Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Parçalı Bulutlu
Zonguldak
16°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C
Çar 20°C

Ereğli Gençliği “Seni Dert Etmeleri” Hep Birlikte Söyledi Ve Salonu İnletti

24 Ekim 2021 17:33 | Son Güncellenme: 24 Ekim 2021 20:34
882
A+
A-

Madrigal Genç Kuşağı Yerinde Oturtmadı !!!

Hayranlar Salonu Terketmedi !!!

2007 yılında temelleri atılan, 2015 yılından beri ise kendi bestelerini yapan yerli grup Madrigal Kdz Ereğli Tatoğlu Kültür Merkezinde dinleyiciyle buluştu.

Geçtiğimiz günlerde çıkardıkları 20 dakikalık Neogazino adlı albümleri ile Ses Getirmeye kaldıkları yerden devam eden ve aday gösterildikleri tüm müzik ödüllerini bir bir kapan Madrigal Grubu Bu Sefer de Tatoğlu Kültür Merkezinde Z Kuşağının desteği ve alkışları İle sahnede bir kez daha devleşti.

Yaklaşık 3 Aydan Beri Türkiye Turnesinde olan grup geçtiğimiz hafta doğudaki konserler serisinin bitmesinin ardından Karadeniz Turuna Grubun Üyesi Baterist Sanlı Akgün’ün doğduğu Kdz Ereğli’den başladı.

Sanlı Akgün konser sırasında yaptığı konuşmada ;” şu an kendi doğduğum şehirde ailemin ,öğretmenlerimin ve hemşerilerimin karşısında olmanın heyecanını ve bir o kadarda. mutluluğunu yaşıyorum .
Burada sizlerle birlikte olmak daha önceki hissettiğim duygulardan biraz farklı …İnşallah konserimizden mutlu ayrılırsınız “
dedikten sonra eğlence kaldığı yerden coşku İle devam etti .

Seni Dert Etmeler şarkısı İle rekor dinlenme oranı yakalayıp listeleri alt üst eden Madrigal Grubu zaman içinde milyonları kendine hayran bırakmış ve aday gösterildiği Tüm Ödülleri Toplayarak başarılarının tesadüf olmadığını konserlerine gösterilen ilgi ve şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden seyircileri ile bir kere daha kanıtlamıştır.

DÜN GECE KDZ EREĞLİ HALKI MADRİGALE ARAYI AÇMA TEKRAR BEKLİYORUZ MESAJI BIRAKTI !

Madrigal Grubu Kdz Ereğli’de Verdiği 2 Saatlik Konserle Dinleyicilerinin Gönlünü Mest Ederken Konser Sonu Toplu Çektirdkleri Selfi İle Seyircileri Gider Ayak Coşturmayı Başardı.

Grup Üyeleri :

Grup Vokal ve akustik gitarda Anıl Erdem Cevizci, elektro gitarda Ceyhun Kaan Karakaş, bas gitarda Kaan Alıcı, klavye ve geri vokalde Burak Emir Kamacı, bateri ve geri vokalde ise Sanlı Akgün’den oluşuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.