Dolar 32,5519
Euro 34,9369
Altın 2.443,57
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C

BATİYACDA İSTİFA SESLERİ ; ÜYELER BİLE BIKTI ARTIK…

BATİYACDA İSTİFA SESLERİ ; ÜYELER BİLE BIKTI ARTIK…
28 Mart 2022 11:00 | Son Güncellenme: 28 Mart 2022 11:25
1.382
A+
A-

BATİYAÇ’ta istifalar mı başlıyor?

Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Kongresi’nde seçimi kaybettikten sonra kurulan BATİYAÇ’ın Sina Çıladır’dan rahatsız olan 5 gazeteci istifaya hazırlanıyor.

 

Daha yeni kurulmasına rağmen Sina Çıladır’ın tavır, davranış ve yalan haberlerinden rahatsızlık duyan bazı gazetecilerin tepkilerini dernekten istafa ederek gösterecekleri öğrenildi.

Kdz. Ereğli ilçesinde iddiaya göre Sina Çıladır tarafından şahsi çıkarlarına hizmet etmesi için kurulan BATİYAÇ’ta istifa depremi yaşanıyor.

 

Daha kendisine ait bir yeri olmayan ve Sina Çıladır’ın şahsi ofisi resmi adres olarak gösterilen BATİYAÇ’ta bazı üyeler, derneğin kamuoyuna anlatıldığı gibi olmadığını anladıklarını dile getirdiler.

 

Önümüzdeki günlerde istifalarını vererek yaşananlar hakkında açıklama yapmaları beklenen gazeteciler “Gerçeği geçte olsa gördük. Kimsenin şahsi ve kirli çıkarlarına alet olmayacağız” dediler.

SEÇİMİ KAYBEDİNCE KENDİSİ İÇİN DERNEK KURDU

Bilindiği gibi BATİYAÇ Sina Çıladır tarafından Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği seçimlerini kaybettikten sonra kurulmuştu.

MEB OKULLARI HAKKINDA YALAN HABER FURYASI BAŞLATTI

Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarla ilgili olarak sürekli yalan haberler yapıp, milli eğitim camiasını karalama kampanyası başlatıp aynı haberleri etrafında topladığı gazetelerde de yayınlatan Sina Çıladır’ın bu haberleride şahsi çıkar beklediği için yaptığı ve yaptırdığı iddia ediliyor.

“BEDELLİ ASKERLİK PARASI İSTEDİ ALAMAYINCA FETÖ’CÜLÜKLE SUÇLADI”

Sina Çıladır daha önce özel bir okulun sahibinden ‘Bedelli askerlik parası’ istemiş, vermeyince de okul yönetimini FETÖ’cülükle suçlamıştı.

Yaptığı yalan haberler ve şantajdan dolayı hakkında dava açılan ve ceza alacağını anlayan Çıladır, FETÖ’cülükle suçladığı okul yöneticisini yalvararak şikayetinden vazgeçirmişti.

POSBIYIK’TAN RET CEVABINI ALDI, ŞİMDİ ALGI PEŞİNDE

Aynı Sina Çıladır Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği kongresinde üyeler tarafından dernekten saf dışı bırakılınca kurduğu BATİYAÇ ile Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’tan Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği binasını istemiş ancak “Orası meclis kararıyla Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği’ne tahsis edildi. Başka bir derneğe verilemez” şeklinde ret yanıtı almıştı. Çıladır buna rağmen kendi gazetesi ve isnernet sitesi kurdurduğu birkaç kişiye yalan haberler yaptırarak Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği binasının ‘Medya Evi’ olduğu algısı oluşturarak binayı kendilerinin de kullanmaya hakkı olduğunu iddia etmişti.

EGD ÜYESİ OLMAYANLARI KULLANIYOR

Son olarak Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği aleyhine yaptığı yayınlar ve faaliyetler nedeniyle üyelikten de atılan Sina Çıladır, şimdilerde ise dernek üyesi olmayan etrafındaki bazı kişileri kullanarak Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği’ni yıpratmak için faaliyetler yürütmeye devam etmekte.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.