Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Parçalı Bulutlu
Zonguldak
16°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C
Çar 20°C

KAYMAKAM Bey’e VALİLİK Tarafından Ödül Verilmeli..

KAYMAKAM Bey’e VALİLİK Tarafından Ödül Verilmeli..
7 Mart 2021 12:27 | Son Güncellenme: 20 Ağustos 2021 12:39
1.496
A+
A-

Kdz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’na Bugün yarın yapılmasını beklediğim daha evvel istihbaratını aldığım organize tuzak haberin yapılması tezgahı aylar sonrada olsa gerçekleşti.

Bu da benim tahminlerimin gücünü ve Kaymakam beyi kafasına takanları ne kadar iyi tanıdığımı gösteriyor..

Devlet Terbiyesi İle Büyümüş , çıkar odaklarına boyun eğmeyen Mülki Amirlere bazı zamanlarda geçmişten uyarlanan tezgahlar kurulup halkın ve kamuoyunun gözünde itibarsızlaştırma operasyonu yapılır.

Neden operasyon dedim?

Çünkü bu yapılan haber ;

Ereğli menşeli , Zonguldak ısıtmalı ve Sözcü gazetesi gibi siyasi bir yapının medyasına kadar uzanan düğmeye basılı derin bir bağlantıya sahipte ondan…

Bildiğin operasyon !

Ben buna kendini güldürme operasyonu diyorum..

Ereğli Bölgesini bilmeyen, işleyişini görmeyen,sokağa çıkma zamanlarında burada yaşamayan, Maske takma zorunluluğu denetleme anlarında konulara vakıf olmayan Zonguldak Basınının bu haberi işlemesi bana biraz acemice geldi.

Belki de Meslektaşlarımızın bazılarının Süt ürünlerinin olduğu yerlerde çok mesai harcıyor olması onları çocukluksu bir plana itti !

Zonguldak halkı yada medyası benim şehrimin mülki amirinin hakkında ne bilir de bu haberi ısıtır bana biri bu konu hakkında mantıklı bir açıklama yapabilir mi ?

Kaymakam beye resmen bir saldırı söz konusudur ve altında yatan nedenlerde bellidir.

Bir çok meslektaşlarımız da bu olası konuyu bilmektedir.

Kendi yapamayıp Zonguldak bölgesi medyasına yaptıran ama her zamanki gibi eline yüzüne bulaştıranların acemice yaptığı komik bir haberdir bu.

Kaymakam beyin halkın sağlığı konusundaki titizliğini bilmeyenlerin , Ereğli ekonomisinin sekteye uğramaması için kurallar dahilinde sektörlere gösterdiği imtiyazları görmeyenlerin bir video ile yargılama yapabileceği bir durum yok ortada..

Her şeyden evvel samimi olun.

Zonguldak Basınına Ve Sözcü Gazetesine Kadar muhalefet siyaseti kokan korkunç bir tezgahtır bu yapılan …

Sorumluları da ;

Ereğli basınına yaptıramayıp gizlice Zonguldak basınına oradan Sözcü gazetesine renklendirip Uçurup haksızca servis ettiren ve edenlerdir tabi ki.

Akgün Haber olarak kaymakam beye olan saygımız bir kat daha arttı.

Bugün bir kere daha anlaşıldı ki Kaymakam İsmail Çorumluoğlu Devletin kanunlarına riayet eden ve kanunsuz görüntüye O toleransı olan bir mülki amir.

Ki acımasız ve anlayışsız gösterilmek istendiği videoda halkın sağlığı ve devletin kuralları adına konuşuyor ortada kendi menfaati yok …

Hatta video da olması gereken otoritesinin yanında çözümcü kişilik sahibi biri olduğunu da ” itirazınızı su anda değil daha sonra dilekçe ile verin “derken gösteriyor.

Kaymakamlık nedir ?

Görev tanımı nedir?

Görevi Sizi eğlendirmek değildir!

Görevi gördüğü uygunsuz durumu görmezden gelmek hiç değildir !

Görevi gördüğü uygunsuz durumu affetmek hiç değildir !

Şu süreçteki görevi ;

Devletin Varlığı Ve Halkın Sağlığı İçin Makamında Bile Oturmadan DENETİM YAPMAKTIR.

Yani olayın olduğu anda bu videoyu servis edemeyenler ne oldu da aylar sonra bu videoyu servis ettiler?

Mübarek cuma diye mi?

Yoksa 11 aslan parçamız şehit oldu ortalığı karıştıralım diye mi pek anlamış değilim yalnız emin olduğum tek şey OYUN İÇİNDE OYUN OLDUĞUDUR!

Sizin ,bizim sağlığımız , tedbirsizliğimiz hatta ölülerimizin hesabının bile sayın Kaymakamımızdan sorulduğunu biliyornusunuz?

Resmen Devletin Varlığı, Halkın Sağlığı Kaymakam beyin üzerine ipotek edilmiş ve siz kuralları uygulayan, kuralsızlık yapmayan bir insanı hedef tahtasına koyuyorsunuz ..

Bir sürü uyarı alan ama uymamakta direnen bir halkımız var.

Bu videodaki uyarıları şehrimizin yetkili mülki amiri olan kaymakam beyin yapması yada taviz vermez duruşu neden birilerini rahatsız etti?

Birde ne kadar enteresan sol güruhun gazetelerinde bile halkın sağlığı için kural dışı oturan kişilere ceza kestiren ve devlet etiğine göre davranıp kuralsızlığı da görmezden gelmeyen mülki amiri kahraman yapmamız gerekirken hangi vicdan suçlu ilan ediyor?

Görevli bir Kaymakam’ın yaptığı denetlemede karşılaştığı aksi durumu gülerek geçiştirmemesi suç mu sizin tarafınızda ?

Ereğli’de Yaşayan Değil ,

Zonguldak’ta yaşayan Gazetecilerin Ve Muhalefetin Yandaş Sözcü gazetesinin Ereğli Kaymakamı Çorumluoğlunu Trend Topic Yapma Çabası Yakında Kaymakam beye görevini en iyi yapan plaketini aldırır ise hiç şaşırmam böyle bir ödülü de ayakta alkışlarım..

Devletine ve Halkına olan sorumluluk bilincini yaparken çekilen ve servis edilen videodan sonra Sayın Kaymakam Çorumluoğluna ailem adına teşekkür ediyorum…
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.