Dolar 32,3674
Euro 34,9789
Altın 2.323,92
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 16°C

RANT BÜFESİNİ KANUN DIŞI VE İHALESİZ VEREN UYANIKLAR EGD’Yİ İHALE EDİN DİYOR !!!

RANT BÜFESİNİ KANUN DIŞI VE İHALESİZ VEREN UYANIKLAR  EGD’Yİ İHALE EDİN DİYOR !!!
3 Ocak 2022 23:00 | Son Güncellenme: 4 Ocak 2022 03:40
1.130
A+
A-

Batiyac tabelası adı altında alel acele açılan, Mevcut Birliğin veya Cemiyetin hakkında son zamanlarda finansmanın da güçlük çektiği dedikoduları etrafta konuşulur iken bir anda o cepheden “EGD ihale edilmelidir” diye bir yazı kaleme alınması dedikodunun tamamen gerçek olduğunu düşündürdü.

Yazıdan bizim anladığımız özet şu idi ;

EGD ve EGDye ait olan dernek binası ilgiye hasret ‘beyimizin gördüğü lüzum üzerine önce” herkesindir” sonrada “EGD binası ihaleye açılmalı” özetinde oltaya takılacak sazanı bekleyen bir avcı edasında kaleme alınmış bir yazıdan ibarettir .

BİZDE KENDİNİ AVCI SANANLARA BELGELERLE DERİZ Kİ ;

Önce Dernekler Masasının Denetlemesi Sonucunda Yönetiminiz Zamanındaki Bulduğu Usulsüz Durumların Savcılık Aşamasını Atlatın Sonrasına Bakarız ..

ESKİ EGD YÖNETİMİ SEÇİMİ KAYBETMEYİ SİNDİREMEDİ !

ÇILADIR EGD YÖNETİMİ TARAFINDAN ÜYELİKTEN ATILDI MI ?

ÇILADIR EGD YENİ YÖNETİMİNİ BENİ ATAMAZLAR DİYE MAHKEMEYE BAŞVURDU MU ?

EGD de seçimlerini kaybeder kaybetmez başkanlık ünvanı olmadan yapamam tarzı hareket edip 3-5 internet medya sahibi kişiyi yanına katan bay S.Ç. bununla da yetinmemiş ,

EREĞLİ’ye toplu ziyarete gelen Vali Beyin Suratına bile (40-50-60) olmayan üye sayısını abartmaktan bir dakika bile imtina etmemişti .

Vali beyi karşılayan kişi sayısı ise 9 -10 iken kendi derneğine bağlı siteler tarafından abartılı rakamlar yazarak da bence Yılın En Uydurukcu İnternet Medyacıları Olarak da Hafızalarda Yerlerini Almışlardır Diye Düşünüyorum Tabi Bunu Düşünen Sadece Ben de Degilim.

Not:

(Vali beye ziyaretten ağzından çıkardığı doğru olmayan rakamı haberi toparlama ve toplu atma görevi verilen kardeşimizi arayıp doğru olmayan rakamlar utanç tır dediğimde evet biraz fazla sallamışız diyerek 40-50-60 işte neyse o sayıyı sildi bilginize)

*******************************

Vay be !

Bilmediği de yok maşallah her şeyi de biliyor dimi !

Aslında Ereğli’nin, Zonguldak’ın,Alaplı’nın, Akçakoca Kalesinin hatta LİVADİ OTELİ’nin Oraya Kadar Merak Edilen Her şeyi bu eski başkana sormak lazım mış bende yeni öğrendim .

EREĞLİ’DE YERALTI KAYNAK DOKTORU KİM?

Zonguldaktan taaaa Akçakoca kalesine kadar yeraltı, yerüstü zenginlikler hakkında her şeyi bildiği ,bilenler tarafından dillenen kişi kimse tabi ki sorunun cevabındaki yeraltı kaynakları arama ve çıkarma doktoru o kişidir..

Karşımızda ;

Üstüne vergisini ödediği adına kayıtlı sitesi ,Gazetesi ve Televizyonu olmayan ,

Buna rağmen şehrin  Medya patronu gibi davranan bir kişi var .

Ve aşağıdaki ona ait sözleri duymak yada okumak bizi tabi ki  şaşırtmadı !

Ya sizi ?

Not : Sina Çıladır Sarı Basın Kartı Sahibi olmadığı halde ,mahkeme kayıtlarına sarı basın kart sahibiyim diye eski gündemden düşmüş kartı güncel diye verip adaleti yanılttığı iddia edilen bir kişidir .

Savcılık oradadır bizde de bu konu ile alakalı belgede mevcuttur .

ÖZLEDİN Mİ O KOLTUKLARI VE SİTİMLİ DERNEĞİ?

Eski Egd Başkan Yardımcısı Sina .Ç seçimle kaybettikleri koltuklara ve sıcacık derneğe olan özlemini kendince şöyle dile getirmiş :

Medyaevi’nin ya tüm gazeteciler için açık tutulması, bunun için de diğer medya örgütlerinin tüzel kişiliklerine anahtar teslimi yapılması gerekiyor; ya da, binanın üç medya örgütünden birisine ihaleyle kiralanması”

Önce Adama Sorarlar;


Kdz Ereğli Belediyesince EGD’ye Yerel Gazete Satışı amacı ile tahsis edilen ve benim şahsi şikayetim ile kaldırılan meydandaki RANT BÜFESİ su,çikolata ,kentkart ,kontür, ıvır zıvır satışı yapan RANT ELDE ETTİĞİNİZ BÜFEYİ esnafa verirken ihale yaptınız mı ?

Önce yediğiniz haltların hesabını verin !!!

Sizde hesap verecek yüz yok anladık da devletin de hesap sormaya anlaşılan niyeti yok !!!

Livadi dosyası demek ki çok tehlikeli !

Mesela beni bir kere bile bu livadi dosyası ile alakalı savcılığa vermedin neden acaba ?

Belki kirli ilişkilere bulaşmamış biri çıkar da sana ve o toplantıda olan 6 kişiye hesap sorar diye mi ?

Sorarım sana ;

O toplantıdaki 6 kişiden sürekli Abonelik aldığın biri leri var mı ?

Mesela muhtar ?

İş adamı?

Petrolcü?

Emlakcı?

Yada BAŞKAN !

Bir yazında ne demiştin ?

“İyilerle Mi Çalışacaksın Yoksa Kötüler le mi BAŞKAN?

Hatta birde sürede vermistin BAŞKAN’a

Sanırım ya süre bitmedi yada BAŞKAN seçimini KOTÜLERDEN YANA KULLANDI…

Her seyin Farkındayız !

Peki Farkında Olan Sadece Ben miyim ?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.