Dolar 32,5439
Euro 34,8924
Altın 2.434,25
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 16°C

Yalan Makinesi Sina Çıladır…

Yalan Makinesi Sina Çıladır…
11 Ocak 2021 20:33 | Son Güncellenme: 22 Ağustos 2021 17:55
4.442
A+
A-

PESPAYE “GAZETECİYE” ÖRNEK…

Yalan Makinesi Sina Çıladır…

Ereğli’de yazdığı yalan haberlerle gündeme gelen ve kamuoyunda konuşulan Sina Çıladır, ‘10 Ocak’ isimli yazdığı köşe yazısında yalanlarına bir yenisini daha ekledi.

Akgün Haber imtiyaz sahibi Hakan Akgün adına açılan ‘Cumhurbaşkanına Hakaret’ davasında Savcılık tarafından verilen ‘Kovuşturmaya gerek yoktur’ kararından haberi olmayan BÜYÜK Gazeteci Sina Çıladır, yazdığı köşe yazısında Hakan Akgün’ün yargılanmasına devam ediliyor yalanını yazarak kendi çapında gündem olmaya çalıştı.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Akgün Haber İmtiyaz Sahibi Hakan Akgün ;

“Kendisini, babadan oğula geçme, yani veraset ve intikal yoluyla duayen gazeteci ilan eden ve adeta mahallenin doğrucu Davut’u kesilip herkese ahkam kesen Sina Çıladır kimdir?

İddia ettiği gibi gazeteci midir?

Yoksa gazeteciliği suratına maske etmiş bir sosyal haydut mudur?

Bütün mesaisini kişi ve kurumlar hakkında ileri sürdüğü yalan yanlış ve iftira bilgilerle “haberleştirip” baskı, şantaj için kullanıp maddi manevi kazanç peşinde koşan bu türden bir meslek virüsünü gazeteci mi sayacağız?

Üstelik de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde mesleğin temel ilkelerini ayaklar altına alarak ve hakkımda yalanlarla örülü iddialarını köşe yazısı diye kusacak kadar utanmazlık içinde.

Hem yalan haber yaparak, yalan yazılar yazarak gazeteciliğe gölge düşürüyor hem de yaptığı yalan haberle başka bir gazetecinin itibarını sarsmaya bununla da yetinmeyip zaten sınırlı olan maddi olanaklarının kısıtlanması için algı oluşturmaya çalışıyor.

Üstelik de sürdüğünü iddia ettiği davanın oluşması için “suç” icat etme faaliyetini bizzat kendisi ve kendi havuzunda hareket eden birkaç internet sitesi sahibiyle birlikte yürütmüşken.

Önce kendi sitesinde sosyal medyadan Cumhurbaşkanı’na hakaret ettiğimi haber yapıp, yandaşlarına da bunu yayınlatarak suç icat etmeye çalıştı.Bu iftiraya dayanarak açılan soruşturma, “soruşturmaya gerek yoktur” kararıyla resmen tarafıma bildirilmesine rağmen, halen davanın sürdüğü yalanıyla hem adaletle hem de insanların bilinciyle dalga geçmeye hala birilerini kendi iftiralarına inandırma çabasına devam ediyor.

İnandıramazsam bile kurumları zan altında bırakacak bir kirlilik yaratırım derdinde.

Bu adam şimdi kalkmış, hem de Çalışan gazeteciler Günü’nde, hem de büyük gazeteci edasıyla, gazeteciliği suç aletine çevirmiş.

Buna duayen gazeteci değil, olsa olsa PESPAYE “GAZETECİ” demek mümkün…

O da gazeteci kelimesini ancak tırnak içine alarak, kirletmeden.
Zira onun adını ve gazeteciliği aynı cümlede kullanmak bile başlı başına bir mesleki kirlenme sebebidir.

Bu yazının bir de 2. Bölümü Var siz birde onu takip edin ..

İnsanlara iftira atıp başkalarının haklarında bir sürü iddialarda bulunan ama Ahmet Mahmut Yurtkuran adlı vatandaşın kendi hakkında bulunduğu korkunç İddialara cevap veremeyen bir kişinin yıkılışını seyretnek istiyorsanız az sonra bu yazının devamını bekleyin..

BİRAZ BU BÜYÜK GAZETECİNİN SİCİLİNE BAKALIM 
 
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.