Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Yağmurlu
Zonguldak
14°C
Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

Asgari Ücretli Bir İl Başkanı 6 milyonluk Evi Alabilir mi ?

Asgari Ücretli Bir İl Başkanı 6 milyonluk Evi Alabilir mi ?
18 Ağustos 2023 00:35 | Son Güncellenme: 19 Ağustos 2023 00:48
1.124
A+
A-

Kdz Ereğli’nin tüm açıklarını ve kurgularını Antalya’daki çorbacı dükkanında otururken istihbarat ahı sayesinde  (çorba kazanı küresi) öğrenen Mustafa Uysal şimdide asgari ücretli amma Villalı Ak Parti il başkanını eleştirdi!

Asgari Ücretli İl Başkanı; YAKIŞMIYOR”

Mustafa Uysalı bugün takdir etmemek elde değil çünkü Ak Parti aşığı olsa da hatası olanı yani istihbaratı gelenleri babasının oğlu olsa dahi  dersine konu yapıyor !

Geçtiğimiz yıllarda hakkında bir sürü iftiraların ve dedikoduların Devrek Zonguldak -Zonguldak Kdz Ereğli – Kdz Ereğli Ankara arasında cirit attığı kişi olan Mustafa Çağlayan Ak Parti Genel Merkezi tarafından kısa bir süre sonra il başkanı yapıldı .

Lakin ne hikmetse o dönem hakkındaki dedikodular dan sebep görevden el çektirilen Çağlayana iade-i itibar gibi il başkanlığı verilsede  o dönem hakkında dedikodu yapan , her yere şikayette bulunan kimselerden açıktan bir özür göremedik …

Ama şimdi o dedikoduları çıkaran herkesi Çağlayanın sağında solunda görmeye başladık.

Eyyyy Makam Sen Ne Büyüksün???

Neyse Biz  konumuza dönelim ve Antalya’dan Zonguldak’a kadar konuşulan ,gizli dedikodu halini almış ama dillendirilemeyen İl başkanı Çağlayan hakkındaki özel bir yazıyı Mustafa Uysal’ın kaleminden yayınlayalım !

 

“Asgari Ücretli İl Başkanı;

YAKIŞMIYOR!

14 Ağustos 2001 yılında kurulmuştu Ak Parti. Dile kolay 21 yıllık kesintisiz iktidar verdi bu Aziz millet Ak Parti davasına!

Kuruluşundan sonra 3 dönem yönetimlerinde olmaktan gurur duyduğum Ak Parti’nin Zonguldak Teşkilatlarından kimler geldi, kimler geçti!..

Son genel seçimlerde yönetim kademelerinde bulunmasam da, gerek sosyal çevremde gerekse Sosyal Medyada üzerime düşenden fazlasıyla yaptığıma inanıyorum. Çünkü ben makam ve koltuk sevdasıyla değil, inandığım İçin bunu yapıyorum. Ama biat değil, eğriye eğri- doğruya doğru diyebiliyorum.

Ak Parti’de siyaset yapmış ve Ak Parti seçmeni olarak şunu çok kolay söyleyebilirim ki, Ak Parti iktidarının en zor dönemlerinden birini yaşadık son Genel Seçimlerde. Özellikle pandemi süreciyle başlayan, Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte dünyada derinleşen Ekonomik krize eklenen Deprem felaketine rağmen vatandaş gereğini yaptı ve Hem Ak Partiyi birinci parti yaparken, hemde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan güven tazeledi.

Ekonomik krizin faturasını özellikle emekli ve dar gelirli çekerken, Ak Parti teşkilat kademelerinin bu kriz ortamında eleştirileri vakur bir şekilde karşılaması ve vatandaşın dertleriyle dertlenmesi gerektiğine inanıyorum.

Herşeyden önce Teşkilat kademelerindekiler, yaşam standartları, tavır ve davranışlarıyla seçmen kitlesine örnek olmalı.

Örnek olmalı derken Ak Parti İl Başkan Vekilliği koltuğunda oturan Mustafa Çağlayan gibi örnekten bahsetmiyorum!

Bence o Ak Parti camiasına kötü örnek!

Nasıl mı?

Ak Partinin Zonguldak İl Başkanlığı koltuğunda bir dönem Merkez İlçe Başkanlığı yapan Mustafa Çağlayan oturuyor.

Partinin internet sitesinde , kendisi ile ilgili biyografisinde Zonguldak’ta ticaret yaptığını yazıyor ama yaptığı ticareti birçoğu bilmiyor.

Çünkü kendisine ait vergi dairesine kayıtlı bugün ne bir işletme var, nede bir şirket var. Uğraştığı medikal işleriyle ilgili şirketini 4-5 yıl önce kapatmış Çağlayan! Ancak akrabasının üzerine olan medikal şirketinde asgari ücretle sigortalı.

Sağolsun Cumhurbaşkanımız Asgari
ücretliye zam yaptı. Hani İl Başkanı asgari ücretle sigortalı dediysem durumu öyle bildiğiniz asgari ücretlilerden değil.

Kendisine ait bir dairesi varken Son seçimden 6 gün sonra Tepebaşından 5-6 milyon TL değerinde Dubleks mi, tribleks mi ne bir ev alıyor İl Başkan Vekilimiz. Allah daha çok versin, gözümüz yok!

Ancak seçimden 6 gün sonra aldığı ev için 12.800 TL tapu harcı yatırıyor İl Başkan Vekilimiz Çağlayan! Tapu harcı emlak değerinin binde 40’ı olduğuna göre demekki bu evi 320 bin TL’ye aldı gösteriyor devlete. Evin piyasa değeri 5-6 milyon ama tapudaki değeri 18’de biri! Tapu harcından değİl, aynı zamanda vergiden de yırtıyor Çağlayan!

Kızmayın hemen bizim İl Başkanı işini biliyor, çünkü Asgari ücretli!

Seçmen ekonomik krizin aşılması İçin MTV 2 kat ödüyor ama bizim cinfikirli İl Başkan Vekilimiz Çağlayan MTV ödemiyor! Bırakın MTV’yi, aracı alırken ÖTV bile ödemiyor.

Kendisinin kullandığı ve parasını verdiği aracını da engelli olan Amcasının oğlunun üzerinden almış İl Başkan Vekilim! Tabi o zaman aracın değerinin yarısına yakın ÖTV ödememiş oluyor.

Bugünki değeri 2-2,5 milyon vardır aracın ama MTV ve ÖTV’den muaf, Çünkü bizim İl Başkanımız Asgari Ücretli!

Kdz.Ereğli’de Cumhurbaşkanımıza ve MHP Lideri Devlet Bahçeliye hakaret ettiği iddiasıyla şikayette bulunulan bir sendikacı var! Bir İl Başkanının, liderine hakaret ettiği iddiası bile olsa süreci yakınen takip etmesi ve taraf olması gerekir. Ama bizim İl Başkanının ağzını bıçak açmazken, birde o liderine hakaret eden sendikacıyı makamında ziyaret ediyor! Aklınca siyaset yapıyor!

Ama unutuyor, Ak Davanın siyaset anlayışı bu değil! Reise taraf olmayan bertaraf oluyor!

Bizim İl Başkanı Asgari ücretli ama arkasındaki odaklar çok kuvvetli! Ne eski vekili bitiyor nede yenisi! Ne Belediye Başkanı bitiyor nede işadamı! Değirmen kurulmuş, Belki o değirmene çok güveniyor…

Bir gerçek varki, güç odaklarının kumandasıyla yürüyen, halk krizi aşmak İçin vergi yüküne katlanırken vergi vermemek için katikulli işler çeviren Asgari
Ücretli ama Asgari ücretliye göre çok zengin olan İl Başkanı ne Zonguldak’a nede Ak Partiye hiç yakışmıyor!

Bu olaylar, Ak Parti davasını karşılıksız savunan kitleyi oldukça rahatsız ediyor!

Karşılık ve makam bekleyenler ise düzenlerinin devamı için koltukta tutma mücadelesi verip savunuyor! Siz Ak Parti tabanının bağlılığını kendinize kullanıyorsunuz ama belki Genel Merkez bilmiyor, belki Reis bilmiyor ama Allah biliyor!

Yetmez mi?

Halk krizin bedelini ödüyor, İl Başkanı vergi vermemek için takla atıp Güç odaklarının gücüyle yürüyor! Birde güzel güzel zenginleşiyor!

Yolunda A.Ş.’yi herkes görüyor ama dilsiz şeytan misali susuyor!

Çok ayıp oluyor, yakışmıyor!…

Vesselam,

Selam ve dua ile…”

Kaynak :Mustafa Uysal Yazıyor Köşesi

Not : Ak Parti Genel Başkanı Ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ve küfür ettiği için hakkında şikayetçi olunan kişinin(Yusuf abilerinin) masasının etrafında böyle bir poz vermek hangi Ak Partiliye yakışır ?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.