Dolar 32,3371
Euro 35,1349
Altın 2.310,24
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 19°C
Açık
Zonguldak
19°C
Açık
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

EGD ASIL YALANCININ ORTAYA ÇIKMASI İÇİN AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDADIR..

EGD ASIL YALANCININ ORTAYA ÇIKMASI İÇİN  AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDADIR..
15 Ağustos 2021 20:50 | Son Güncellenme: 15 Ağustos 2021 20:57
689
A+
A-

Eski Egd Başkan Yardımcısı Şimdiki Batiyac Cemiyeti Başkanı Sina Çıladır İki günden beri yaptığımız belgeli  zimmet haberimizle  alakalı  Kendince Bir Açıklama Yapmış ..

Konunun resmi olarak muhatabı bile olmayan bu şahsa ve habere cevap verme gereği duymuyoruz” desede mecburi olarak cevap vermiş..

Ama Bizim  Belgeli olarak yaptığımız haberi belgesiz olarak yalanlama yoluna gidip bir de bizi hukukla korkutmaya yeltenmiş utanmadan.

Gerçekten Akgün Haber Olarak hukuki sürecin işlemesini adalet sever bir medya kuruluşu olarak yürekten isteriz.

Ve böyle bir hukuki süreci heyecanla bekliyor olacağız .

Sina Çıladır adlı  başkasına suç giydirme şampiyonu olan  şahsın bu zamana kadar  bize açtığı davalar ,suçlamalar , yanındaki ortakları ile beraber açtıkları tüm davalar kovuşturmaya yer yok ile sonuçlanmış en son şahsıma açtığı hakaret davasını da  kaybetmiştir .

Akgün Haber olarak bizde diyoruz ki ;

Cevap vermesi bile ortaya konulan iddiaları dolaylı olarak üstlendiği ,zaman kazanmaya çalıştığı ve gayri hukuki bir şekilde derneğe ait demirbaşları evine getirdiği ,bu süre icinde toparlayıp derneğe geri teslim ederek haklılık zemini yaratmaya çalıştığını göstermektedir.

Belgelerde görüldüğü üzre kaybolan olan demirbaşlar aylardır derneğin işleri için değil kendi kişisel işleri için kullanılmaktadır olayın özü, ayıp ve kusurlu tarafıda  budur .

Biz Akgün Haber olarak bir kere bile yalan  haberi yapmadık.

İftira ve şantajdan Utku Kolejinden ceza alan kişi biz değiliz kim olduğunu bu şahıs ve kamuoyu iyi bilmektedir .

BU YALANCI VE ZİMMETCİLERİN KİM OLDUĞU EGD BAŞKANI ŞAFAK EREL TARAFINDAN AÇIKLANMAK ZORUNDADIR. 

Yeni seçilen derneğimizin başkanı Şafak Erel’ dir ve zimmeti yalanlayan  Eski EGD başkan yardımcısı Sina çıladır‘ın yazısına cevap vermek zorundadır .

Değerli Egd Başkanı Şafak Erel 

Siz derneği teslim alır iken zimmet defterini teslim aldınız mı ?

Devir almayı   bir hafta geciktirdiniz mi ?

Neden ?

Derneğin asıl olan eski yerindeki demirbaşları teslim aldınız mı  ?

Hayır ise neden ?

Suç duyurusunda bulundunuz mu ?

DERNEKLER MASASI SORUŞTURMA AÇTI MI? 

Erdemirin istenen hibe listesine  zorunlu olarak cevap verdiği tarafımızca bilinmekte olup derneğin hak ve menfaatlerini üyesi olarak biz savunurken gelişen  konularla ilgili zimmeti başkan yardımcısı olarak kabul etmeyen şahsa sizin ne  EGD adına nede sahsınız Şafak Erel Olarak bir  açıklama yaptığınızı göremedik bu suskunluğun sebebi nedir?

Dernek üyesi olarak haklarımızı ararken ve derneğimize hibe edilmiş zimmet demirbaşları için mücadele verirken siz EGD başkanı ve yönetimi  olarak bu şahsın beyanını neden yalanlamıyorsunuz?

Yoksa korktuğunuz bir şey mi var ?

Denetleme sonucu farkedilen ve zimmet diye adlandırılan kayıp elektronik aletlerin haberi duyulduktan sonra şahıslar zimmetleri geri getirmek için sizden yada yönetiminden süre istediler mi ?

 Bizim yaptığımız doğru haberde arkamızda duramayıp doğru olanı açılayamayacaksanız  siz neden bu makama aday oldunuz ve başkan oldunuz ?

Bu olayda yalancı kim  ,zimmetci kim bu saatten sonra açıklamak size düşer”

 

Saygılarımla

Akgün Haber

Hakan Akgün

 

YORUMLAR

  1. Celal Yiğit dedi ki:

    Hakan Akgün adamdır adam öyle sıkışınca soyadı oğulları olan kişileri arayıp yardım istemez tehdit ettirmeye cabalamaz .Burda kimin ne olduğunu tüm Ereğli biliyor Hakan kardeşimizin yanındayız .