Dolar 32,3182
Euro 35,1213
Altın 2.298,63
BİST 9.047,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 19°C
Açık
Zonguldak
19°C
Açık
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Temayülde Oy Hakkı Olsa Gara Gadir Saffet Bozkurt’a Verir mi ?

Temayülde Oy Hakkı Olsa Gara Gadir Saffet Bozkurt’a Verir mi ?
25 Mart 2023 02:00 | Son Güncellenme: 25 Mart 2023 04:06
364
A+
A-

HABER TEMAYÜL ÖNCESİMİ SİLİNDİ? 

Kimdir bu Gara Gadir öncelikle bunu irdelemek lazım !!! 

Kimdir bu ?

Yaptığı Bir Paylaşımla Gerçek Ak Partilileri Huzursuz Eden ,

İnsanları Kendine Güldüren Ve Zonguldak  Ak Parti Aday Adayı Saffet Bozkurt’u eski ilçe başkanı olduğu durumda zor durumda bırakan kişi kimdir ?

GAZETECİ BU HABERİ NEDEN SİLDİ? 

Ereğli’nin Ak Partili gazetecilerinden olduğu, ortamı iyi takip ettiği bilinen ve Medya Ereğli.com’un sahibi Hasan Sarıalp’in yakaladığı bir ayrıntı haberidir.

Düşünün amcanız yada amcaoğlunuz iktidar Partisinin ilçe başkanı ve bir sosyal medya paylaşımında düzenlenen ankette Cumhurbaşkanı olarak oy vereceği kişi kategorisinde Ekrem İmamoğlu’nu işaretlemiş… 

Neler olur sizin başınıza gelse!!! 

PEKİ SEN AMCANDAN LİDERİNE OY ALAMAYACAKSAN KİMDEN OY ALACAKSIN SAFFET BEY ??? 

Daha evvel ki tüm seçimlerde Köyünde bile oy alamayan Saffet Bozkurt şimdi de yanında gezdirdiği öz akrabası Ak Parti liderine açık açık oy atmayacağını beyan ettiği paylaşım haberini gazetecinin temayül öncesi kaldırması bir takım dedikoduları beraberinde getirdi!!!


KADİR BOZKURT (GARA GADİR ) Mİ

Bu Paylaşımın İçindeki Soruya Verdiği Cevapla Tüm Ak Parti Teşkilatına “sizin içinize soktuğunuz ,özel makamlara bile gittiğiniz de yanınızda gezdirdiğiniz adam böyle ise ya siz “ sorusunu akıllara getiren Kadir Bozkurt (Gara Gadir ) Eski Ak Parti İlçe Başkanı şimdide Ak Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı olan Saffet Bozkurt’tun Amcası Mı ?

Bulunduğu ve oturduğu Her yerde Bu ankete verdiği cevap zamanlarında “Başkanın akrabasından öte aynı zamanda Danışmanıyım , Akıl Hocasıyım” Diye Konuşmalar Yaptığı İddia Edilen Kadir Bozkurt’un (Gara Gadir ) bu paylaşımı yaparken ki amacı ne idi ?

Peki Bu kişi yani Kadir Bozkurt (Gara Gadir) Saffet Başkan İlçe Başkanı iken onunla Vali beyin ziyaretine aynı arabada giden kişi değil mi idi ?

Değil mi bu Kadir Bozkurt (Gara Gadir) ;

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Olan Saffet beyin ilçe başkanı olduğu dönemde köy ziyaretlerinde aynı arabada ve arka koltukta beraber oturduğu kişi olan Kadir değil mi bu Cumhurbaşkanına değil Ekrem İmamoğluna oy vereceğim diyen ?

Sosyal medyada “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermem İmamoglu’na oy verdim gitti” anlamı içeren paylaşımda bulunan birinin Milletvekili Aday Adayı Saffet Bozkurt’un Ak Parti İlçe Başkanı olduğu dönemde yanında ve makam aracında ne işi var dı ?

Öncelikle kamuoyu adına ilk merak edilen ve bize sormamız için iletilen şikayet konusu şöyle ;

Böyle büyük bir hatayı yapan kişi Eski Ak Parti İlçe Başkanı Şimdide Milletvekili Aday Adayı Saffet Bozkurt’un gerçekten Akrabası mı değil mi ?

Kendi akrabasından Liderine oy almayı beceremeyen bir milletvekili aday adayı kendine nasıl oy isteyecek pardon ALACAK!? 

Kamuoyu bu konu hakkında Eski Kdz Ereğli Ak Parti İlçe Başkanı Ve Milletvekili Aday Adayı Saffet Bozkurt’tan hem de Kadir Bozkurt ‘tan açıklama bekliyor !!

MEDYAEREĞLİ.COM ADLI HABER SİTESİNDE OKUDUĞUMUZ HABER SONRASI WHATSAPP HATTIMIZA GELEN SİKAYETLER ÜZERİNE MUHATTAPLARINA SORULARI SORMA DURUMUNDA KALINMIŞ VE HABER YAPILMIŞTIR.

Bu haberin sitede yayınlanan linki aşağıda:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=144167241058518&id=100063957276976&sfnsn=scwspwa

Alt haber Kaynak : Medya Ereğli.com

Paylaşım ne hikmetse temayül öncesi yayından kaldırılmıştır .

Peki biz soruyoruz ;

Bu paylaşımı birileri zorla mı kaldırttı yoksa Hasan Sarıalp kaldırmak zorunda mı kaldı? 

Sorum bu kadar? 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.