Dolar 32,3713
Euro 35,0024
Altın 2.325,92
BİST 9.099,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 25°C
Sal 16°C

MİLLET’e AHLAK’tan dem vuranların SAHTEKAR’lık hikayesi degilde NE BU ???

MİLLET’e AHLAK’tan dem vuranların SAHTEKAR’lık hikayesi degilde NE  BU ???
6 Haziran 2022 02:08 | Son Güncellenme: 6 Haziran 2022 02:13
975
A+
A-

Sahte NTV Mikrofon Ve NTV Muhabirliği Meselesi Büyüdükçe Büyüyor!!

Dünkü yaptığımız olay yaratan (OKAN UMMAK NTV MUHABİRİ bile değilmiş) haberimiz kamuoyunda ilgi ile karşılanırken ,okuyucularımız meslek ahlaksızlığı tanımını bire bir yakalayan Akgün Habere de  teşekkürlerini bildirdiler .

Okuyucularımızdan gelen” ne olur bu sahteciliğin üstüne gidin “ricaları üzerine konuyu gündemde tutmaya ve üzerine gitme kararı aldık.

Gerçi  Konunun muhattaplarından da  şu ana kadar  hiç bir açıklama gelmediğine göre haberimizin doğruluğunun teyit edildiğini düşünüyor ve konuyu daha da  genişletiyoruz.

————————————————

 junior Sina Çıladır  NTV muhabiri olmadığı halde NTV logolu sahte mikrofonu eline alıp  bu röportajı yaparak  suç işlemiş olmuyor mu? 

Ntv mikronunu tutan kişi Batiyac cemiyet başkanı Sina Çıladır'dır.

Ntv haber logolu sahte mikrofonu Ak parti Kdz Ereğli İlçe Başkanı  Saffet Bozkurt’a Tutan kişi Batiyac cemiyet başkanı Sina Çıladır’dır.

Sina Çıladır NTV muhabiri mi?

Hayır !

Peki gerçekte  kim bu kişi?

Mahkemeye ;

Mesleğini sahte  belge olarak sunan (tedavülden kalkmış ,iade etmesi gerekirken iadesi yapılmayan basın kartını) mahkemeye ibraz eden bir sahteci mi ?

Belgesi var mı ?

Bizde belgesi var!

İiraz etsin hemen yayınlayalım Akgün Haberde!

Ya sigortası  var mı ?

Sayet sigortası varsa o da ispatlasın bakalım hep beraber görelim !!!

———————————

OKAN UMMAK VE SİNA ÇILADIR’IN AMACI NE ?

Üzerine gazete olmayan hatta medya sektöründe sigortası olmayan kişiye gazeteci denir mi ?

NTV  logolu sahte mikrofonu siyasetçiye tutup röportaj yapan Sina Çıladır ve birlikte yol aldığı Okan Ummak basın yasasında hangi suçu işlediler ?

Sahtecilik mi ?

Sahtekarlık mı ?

Menfaat sağlamak amaçlı Kurum adını kullanmanın ceza kanununda karşılığı nedir ?

Adamlardaki Cesarete bakarmısınız !

Muhabiri , sigortalı elemanı olmadıkları  NTV logolu mikrofonu para alma eyleminde kullanan , millete ahlaktan dem vuranların sahtekarlık hikayesi değilde ne  bu ???

————————————————

Sayet iddialar doğru ise Yeni Ufuk faturaları incelenmeli!

 

Ntv logolu mikrofonun tutulup röportaj yapıldığı  tarihte (Ak-parti kongresi) Yeni Ufuk Adına KDZ EREĞLİ Ak Parti örgütüne  yada yöneticilerine kanunsuz fatura kesildi mi ?acil kodunda incelenmeli…

————————————————

OKAN UMMAK VE SİNA ÇILADIR İSMİ KAÇ MAHKEMEDE GEÇİYOR?

İddialar vahim !

Okan Ummak Ve Sina Çıladır ilk defa böyle olaylarda bir araya gelmemişler ;

Bir medya fenomeni tarafından sadece en son birlikte yaptıkları anlatılan  Alaplı da bir davaları(videolu ,şantajlı)var ki evlere şenlik…

(Kaynak Ahmet Mahmut Yurtkuran)

———————————————-

Junior Sina gazeteci mi yoksa bir hayalperest mi ?

Bu soruya ne kendi ne de yetkililer bir cevap bulamıyor…

————————————————

KÖKSAL TOPTAN VE İRFAN ERDEM’İN NEDEN İSMİ BU ADAMLARIN AĞZINDA ?

Herkes birbirine soruyor  bu aile sıkıştılarında kime gidiyor arkalarında kim var ?

Hep bir ağızdan duyulan cevap ilginç ;

Birinci sıradaki isim Bölge abisi Köksal Toptan bey…

Neden herkes bunu söylüyor bilinmez ama ” arkamda köksal bey varken bana kimse bir şey yapamaz diye söylediği  söylentiler arasında .

İnşallah demiyordur!!

Gerçi mesleğe girdiğimizde arkasındaki isimleri  sayarken bize söylediği isimler arasında KÖKSAL bey yoktu amma  dedik ya bu bir halk arasında dolaşan dedikodu …

Derler junior derler ..

Sanırım babasının ve annesinin her zor durum sonunda ne hikmetse Köksal beyin adını yazılarında geçirip  birde  teşekkür etmeleri bu dedikoduyu tetikliyor olabilir.

Lakin Köksal Toptan’a teşekkür eden ailenin  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bey Ve bakanlarına iftirasal  köşe yazıları yazması hangi anlam içerir o da bir koca soru işareti!!!

He bir de Junior Sina ile  bir sorunu olan Şehrin İşadamı İrfan Erdem’e gidip hemen  yardım istiyor bu da ayrı bir soru işareti!!!

Onu da daha anlamış değiliz Ereğli halkı olarak …

Sebebini bir gün mutlaka bulacağız.

———————————————-

Junior Sina Kimdir?

Geçtiğimiz haftalarda  Egd yönetimi tarafından ağır şekilde  kınama yiyen kişidir bu kişi.

Bize göre hakettiği kınamanın rezilliği  altında ezilip günlerce avukat avukat gezmesine rağmen kapılardan eli boş dönendir ,

Ve o hırsla çareyi kendi dünyasında yarattığı hikayelerle (EGD başkanı Şafak Erel Ve Yönetim Hakkında yaptığı  yalan haber ve kullandığı yalan  ithamlarla) temize çıkacağını sanan bir  hayalperest olduğunu düşünüyoruz biz !!!

EGD eski yönetiminde başkan yardımcısı olan ve Erdemir’in demirbaş olarak verdiği kamerayı evine getirip iç eden daha sonra bizim ihbar haberimizle zorda kalıp zimmetine geçirdiği kamerayı  Necati Günaya teslim eden bir kişidir bu şahıs…

(Şahit  : EGD eski başkan yardımcısı Mehmet Öztürk)

———————————————–

NTV SİNA ÇILADIR HAKKINDA DA NTV HUKUK DEPARTMANI HAREKETE GEÇIRECEK Mİ ?

Okan Ummak’ın Akgün Haber sahibi dahil bir çok gazete sahibine itiraf ettiği gibi “Saffet Bozkurt’a NTV adına uzatılan   mikrofonun bedelini Sina Çıladır adlı şahsın ,Hiç bir imza yetkisi olmadan Yeni Ufuk adına fatura kestiği  doğru mu ?

 


 

YENI UFUK’UN AMACI NE ?

Geçtiğimiz günlerde Yeni ufuk adlı haber sitesinde yayınlanan bir haberde  Okan Ummak adlı şahıstan  NTV muhabiri olarak bahseden sitenin asıl amacı ne idi?

Ummak NTV muhabiri değilse neden Yeni Ufuk internet sitesi ve Batiyac cemiyetine abone internet siteleri Ummak’ı NTV muhabiri tanıtımı yaptılar ??

Bu yalan haberleri yapan sitelere dava açılacak mı ?

Bu sitelerin vergi kaydı var mı?

Bu site sahipleri sigortalarını ödüyorlar  mı ?

SGK VE VERGİ DAİRESİNE SUÇ DUYURUMUZDUR 

Peki Okan Ummak gerçekte ne işle uğraşıyor ?

Okan ummak gümüşçü mü yoksa NTV muhabiri mi ?

Yeni aldığı sitenin vergi kaydı var mı ?

Kendisinin sigortası var mı?

Ummak NTV muhabiri degilse bu mikrofonu izinsiz ve yetkisiz  tutmak ve bu ünvanı kullanmakla suç işlemiş olmuyor mu ?

Yetkilileri Göreve Çağırıyoruz!!


 

BU KİŞİYE BİR DEVLET YETKİLİSİ DUR  DEMEYECEK Mİ?

Bilindiği üzere yeni ufuk adlı sitede çıkan haberlere imza atan Sina Çıladır(hiç bir gazetede sigortası ödenmediği ve üzerine vergi levhası olmadığı halde gazeteci gibi davranan) basın ile alakası olmayan bir çok isme internet haber sitesi kurdurmak sureti ile gazeteci ünvanı  kazandırıp ,haber siteleri ile ilgili olarak dernek üyesi yapmak sureti ile suç örgütü şeklinde övme ve sövme fiillerini yani parlatma ve yıpratma haberlerini eş zamanlı olarak devreye sokmaktadır.

Kendilerini daha güçlü gösterip haraç taleplerini artırmak amacı ile Okan Ummak’ı NTV muhabiri olarak lanse ettiği Kdz Ereğli’de derin kulislerde konuşulan konu hatta NTV de haber çıkartmak karşılığı olarak bazı siyasetçilerden talepleri olduğu da duyuluyor ..

Lakin bu kişilerin bu güne kadar şantaj, zimmet ,tehdit gibi eylemlerine sessiz kalınması mağdurların ortaya çıkmasının önünde en büyük engel!!!

Devletimizin organlarını bu çeteye artık dur demeye davet ediyoruz…

Yalan yanlış entrika haberler den Kdz Ereğli bıktı usandı artık !!!

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.