Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Parçalı Bulutlu
Zonguldak
16°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Akgün Haber Yazdı, yalanını itiraf etti 

Akgün Haber Yazdı, yalanını itiraf etti 
24 Haziran 2022 19:00 | Son Güncellenme: 24 Haziran 2022 19:15
964
A+
A-

Akgün Haber Yazdı, yalanını itiraf etti 

BATİYAÇ ekibinin önde gelen isimlerinden Okan Ummak hakkında Akgün Haber’in ortaya çıkarttığı “NTV muhabiri olmadığı” yönündeki haberimiz üzerine itiraf geldi.

Altan Akçakese’nin programına katılan Okan UmmakŞu anda hiçbir ajansta ve ulusal kanalda muhabirliğim yok” diyerek Akgün Haber’in iddialarını itiraf etti.

Yayına başladığı günden bu yana cesur haberleri ile gündemi belirleyen Akgün Haber’in ortaya attığı bir iddia daha itirafla sonuçlandı.

EGD seçimlerinde üyeler tarafından saf dışı bırakılan Sina Çıladır ve ekibinin kurduğu BATİYAÇ ise skandalları ile gündemden hiç düşmüyor.

BATİYAÇ ekibinin önde gelen isimlerinden Okan Ummak, Kdz. Ereğli’de elinde NTV mikrofonu ile siyasi parti ilçe başkanları ile görüşmeler yapmış ve kendisinin bu kanalın muhabiri olduğunu iddia etmişti.

Akgün Haber BATİYAÇ üyelerinden bir kişinin ihbarı üzerine konuyu araştırdı ve Okan Ummak’ın ne NTV ne de herhangi bir ulusal kanal yada ajansın muhabiri olmadığını ortaya çıkarttı.

Akgün Haber kendisine gelen ihbar ve elde ettiği bilgiler ışığında konuyu haber yapmış ancak, uzun süre BATİYAÇ ve onun önde gelen isimlerinden Okan Ummak’tan ses çıkmamıştı.

Bir süre önce Altan Akçakese’nin yayınına konuk olan iddiaların odağındaki BATİYAÇ üyesi Okan Ummak Akgün Haber’in iddiaları karşısında itirafta bulundu.

Altan Akçakese’nin konuya ilişkin sorusuna Ummak “Şu anda ulusal bir kanal yada ajansta muhabirliğim yok” diyerek gerçeği kendisi de itiraf etmiş oldu.

NİTELİKLİ DOLANDIRICILIKTAN HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA  BULUNULDU.

Akgün Haber bununla da yetinmeyin olayı araştırmaya devam etti.

Edindiğimiz bilgilere göre Okan Ummak hakkında ismini kullandığı bir ulusal kanalın avukatları tarafından “Nitelikli dolandırıcılık” suçlamasıyla savcılığa suç duyurusunda  da bulunulduğu  bilgisine ulaşıldı.

Akgün Haber olarak ortaya çıkarttığımız bu skandalla ilgili olarak görülecek dava süreçlerini yakından takip edip kamuoyunu bilgilendirme görevimizi yapmaya devam edeceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.