Dolar 32,5885
Euro 34,7950
Altın 2.509,96
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Yağmurlu
Zonguldak
16°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 23°C

AYSA  PEUGEOT KDZ EREĞLİ’DE ’AÇILDI

AYSA  PEUGEOT KDZ EREĞLİ’DE ’AÇILDI
19 Aralık 2022 13:30 | Son Güncellenme: 19 Aralık 2022 13:46
1.077
A+
A-

AYSA  PEUGEOT KDZ EREĞLİ’DE ’DE AÇILDI

Türkiye’nin önde gelen otomotiv perakendecisi AYSA, bayiliklerine 20 yıllık otomotiv deneyimi olan Peugeot’u da Aralık ayında bünyesine katarak, istekleriniz doğrultusunda müşterilerine hizmet etmeye devam ediyor.

OPEL’den sonra Peugeot için de adım atan AYSA, her geçen gün ailesini büyütmeye hız kesmeden devam ediyor.

 

Karadeniz Bölgesi pazarında geniş bir hayran kitlesi olan ve devamlı araçlarına yeni bir gözde ekleyen Peugeot yenj araç çeşitleri ile siz otomobil tutkunlarının hizmetinde. 1983 yılında kilometre taşı 205 ile otomobil hayatına başlayan Peugeot, 2022 itibariyle de yeni otomobillerini görücüye çıkarmaya halen devam ediyor.

Sedandan hatchbacklere, Suv’dan ticarilere kadar geniş bir araç yelpazesi olan Peugeot, profesyonel satış ekibimiz ve geniş showroomumuzda sizleri ağırlamak için her daim bekliyor olacak.

0 372 318 ’ü arayarak danışmanlarımız ile görüşebilir, aklınızda Peugeot marka araç hakkında ön görüşme yapabilir, showroomumuzu ziyaret ederek de araçlarımızla test sürüşüne çıkabilirsiniz.

Peugeot Kdz Ereğli  şubemiz, Dağlar, Ereğli Akçakoca Yolu, 67300 Ereğli/Zonguldak Peugeot  sizi bekliyor.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.