Dolar 32,5988
Euro 34,7628
Altın 2.496,63
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Yağmurlu
Zonguldak
16°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 22°C

EREĞLİNİN GÜVENLİĞİ VE ŞANTAJCI MEDYA

EREĞLİNİN GÜVENLİĞİ VE ŞANTAJCI MEDYA
16 Kasım 2021 20:07 | Son Güncellenme: 16 Kasım 2021 23:47
889
A+
A-

EREĞLİ ESKİ GÜVENLİĞİNE KAVUŞUYOR MU SİZCE?

Ereğli adına son zamanlarda konuşmaya değer tek olumlu konu nedir diye sorulsa eminim herkesin bir ağızdan “tabi ki Emniyet teşkilatının suçlulara göz açtımaması “denilecektir.

Evet Yeni gelen Kaymakam Ve Emniyet Müdürünün Tayini Sonrası Şehrimizde Güvenlik Konusunda Sevindirici Gelişmelerin olduğu bilinen bir gerçektir .

YUNUS TİMLERİ FARKINDALIK YARATTI

Rutin kontroller yada şüphelenilip durdurulan araçlardan çıkan silah yada uyuşturucular şehir halkı tarafından takdirle karşılanıp Ereğli’nin geleceği için umudu olur iken bundan önceki dönemler (neden ,niçin ve acaba vb) ise halk tarafından sorgulanır oldu !

Suçlulara Göz Açtırmayan Başta Yunus Ekipleri ve Emniyet Teşkilatından her yerde övgü ile bahsedilmeye başlandı bile .

Şehrimizin Yaşanabilirliği açısından tabi ki bu yakalamalar sevindirici bir gelişmedir .

Şehrin bu denli güvenilir hale gelmesinde en büyük katkı ise Emniyet Teşkilatımızdaki Türk Polisinin Ve Şehrin Mülki Amiri Olan Kaymakamına aittir .

O sebeple başta Kaymakam beye, Emniyet Müdürümüze , Komserlerimiz,Polislerimiz Ve Memurlarımıza buradan teşekkürü bir borç biliyoruz.

EREĞLİ SON ZAMANLARDA Kİ BAŞARIYI NEYE BORÇLU ?

Yeni Gelen Emniyet Müdürünün Dış İlişkilere Kapalı Görev Anlayışı Ve kadrosu ile hiyerarşik saygı ve Disiplin İçinde Koordineli Çalışması Başarının Başlangıç noktasıdır bence..

GEÇTİĞİMİZ ZAMANLARDA BU ŞEHİRDE EN BÜYÜK HATAYI KİMLER NASIL YAPTI ?

Ereğli’nin gizli baronluğuna soyunan (bize göre balon) variyetli kişilerin kullanabileceği suçlulara kucak açan ,şehri seçtiği maşa ile şekillendirme çabasına giren ve bu bilinen kişiye yol veren herkes suçludur Ereğli’de…

Kukla oynatıcılarının (ABİ-AKİL ADAMI ROLÜ YAPAN) tavsiyeleri ile hareket eden yetkili ve etkili makam sahiplerinin, yaklaşılmaması gereken kişilerle olan yakınlığı Ereğli’nin bu zamana kadar olduğu yerde saymasınının en önemli sebeplerinden biridir .

EREĞLİ TARİFLERİMİZE UYAN PİSLİKLERDEN TEMİZLENMEDEN RAHATA ERMEZ !

Kirli Geçmişlerinin Üstünü Gazetecilik Ünvanı ile Örtmeye Çalışan Define Hırsızlarının Organizatörlüğünde ;

Sapıkların ,Benzin Hırsızlarının, Dolandırıcıların,Şantajcıların , Müptezellerin oluşturduğu örgüt stili oluşumlara maddi ve dokunulmazlık desteği veren sermayeler ise zincirleme hatalar arasındadır.

EREĞLİ’DE GAZETECİLİK MESLEĞİ NEREYE GİDİYOR?

Son zamanlarda Bizim meslekte Gazeteci ünvanı altında pisliklerini rahat gizlediğini düşünen ,kendi kirli ilişkilerini başkalarına yaftalayıp Ortak haber yapıp ortak suç işleyen örgüt tarzı bir oluşumun türediğinin bütün şehir farkında

DEVLET BİLE !!!

Bu örgüt halinde hareket eden kişilerin birileri tarafından kapatılmış yada görmezden gelinen bir sürü şikayet dosyaları olduğu da herkesin ağzında sehir efsanesi tadında çiğnenmektedir.

Tabiii kapatılamayan dosyaların da mevcutta olduğu bilinmektedir .

BU ÖRGÜT YAPILANMASI NE TÜR SUÇLULARI BARINDIRIYOR ?

Ellerinde Gizli Dosyalar Olduğunu İddia Edip Şantaj Yapanları,

Çaldığı Akaryakıtı Paraya Cevirip Sonrasında Yakalanıp İşten Atılanı ,

Patronunu soyan ,çalıştığı kurumdaki önemli belgeleri , evrakları dışarı çıkarıp şantaj konusu yapıp bunu kullananları,

Kız arkadaşını pis işlerine alet edip kullanan, eline kamera verip olmayan bir olayı olur hale getirip çektiren, sonrasında işletmeye şantaj yapıp para isteyenleri barındırdığı gibi

Otel sahiplerini,ilçe başkanlarını, muhtarları tehdit edenlerinde bu örgüt yapısındaki oluşumda yer aldığı herkes tarafından bilinmektedir.

ERKEK HOCA ,TEKNİK ADAM ERKEK SPORCULARINI TACİZ EDERMİ ?

Düşünsenize sözde ve görüntüde adama benzeyen medyacı olduğunu iddia eden bir kişi düşünün;

Erkek sporcularını taciz edip kendini mutlu etmeleri için evlatcuklar yetistiren bir medyacı olsa sizler o sapıka karşı nasıl tepki verirsiniz?

Hatta o.medyacı bozuntusunun bu tür ahlaksızlıklardan sebep de hapis yattığını öğrenseniz bu sapık ile tokalaşırmısınız?

Erkek çocuğunuzu bu sapıka teslim edermisiniz ?

Tabi ki tüm soruların cevabı şiddetle hayır olacaktır eminim..

SAPIK ,HIRSIZ, DOLANDIRICI MEDYA AÇAMAMALI!

Sapıklıktan , hırsızlıktan, Şantajdan ,define hırsızlığından hapis yatan kişiler Hapisten çıkınca rahatça medya açarsa ve devlet sistemi bu ahlaksız sisteme dur diyecek bir kanun çıkarmaz ise memlekette doğru haberciliğin oranı yüzde kaç olur ?

Düşünsenize erkek çocuklarla ilişki yaşayan bir sapıka bir müddet sonra birileri utanmadan gazeteci diyor ve bu kişi yeri gelip Emniyet Müdürünün yeri gelip Kaymakamın elini sıkmaya gidiyor …

Bende şunu soruyorum böyle bir sapık nasıl oluyor da çat kapı Belediye başkanının , Emniyet Müdürünün ,Kaymakamın hatta Vali Beyin kapısını çalabiliyor?

Devletin özenle yetiştirdiği bir Valinin , Kaymakam’ın ve Emniyet Müdürünün Hatta KOCAMAN bir sirketin Genel Müdürünün elini bu tür ahlaksızlıklar nasıl sıkabiliyor?

Ve bu tür sapıklar ve suçlularla nasıl resim verilebiliyor?

Nasıl olurda sapık,hırsız,şantajcı, Dolandırıcı ,devlet düşmanı kişilerin elleri böyle değerlerle temas ettirilir?

Devlet büyüklerinin yanına yaklaşmak bu kadar kolay olmamalı hatta bu işleri engelleyen istihbarat yada sorumlular olmalı .

KDZ EREĞLİ’DE SAHTE BASIN KARTLARI YİNE SAHTE BASIN KARTI SAHİPLERİ TARAFINDAN DAĞITILMAYA BAŞLANDI.

Bu Haberde Yakında..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.