Dolar 32,5841
Euro 35,0183
Altın 2.456,66
BİST 9.760,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Bu Sefer Ne Sendikacıların Ne de Partilerin Listelerinden Adam Alın Hakedenlere El Uzatın.

Bu Sefer Ne Sendikacıların Ne de Partilerin Listelerinden Adam Alın Hakedenlere El Uzatın.
25 Nisan 2023 15:24
1.083
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde kurulu, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nca (ERDEMİR) “İşçi alınacağı” duyurusu, ilçede tarihi günlerden birini yaşattı.

Şirketin açıklamasının ardından, sabahın ilk saatlerinden itibaren; müracaatların yapılacağı Erdemir Spor Salonu önünde kuyruk oluşmaya başladı.

Sabah saatlerinde uzunluğu yüzlerce metreyi bulan kuyruk, aynı zamanda araç trafiğini de olumsuz etkiledi.

Bu nedenle bölgeye Trafik ekipleri yönlendirildi.

Yaşları 18-25 arasındaki gençlerin yan ısıra bazılarının aile ve yakınlarının da kuyrukta beklediği görüldü.

İşe girme umudu ile kuyrukta bekleyen gençler bazıları hayallerini anlatırken, bazıları ise “umutsuzca da olsa” beklediklerini dile getirdiler.

Bu arada, salon içinde oluşturulan stant için spor salonu alanına belirli sayıda alınan gençler, ilgili evraklarını doldurduktan sonra bölgeden ayrıldı.

YORUMLAR

  1. Vefali halk dedi ki:

    İcerideki oypalilari önceden haber yapiyordun suan kaleme bile alamiyorsun neden ? Bunun cevabini biz zaten biliyoruz birde senden duymak istiyoruz ? Öyle uzun uzun icten icten yazdigin haberlere bakarsak seni ezilenin yaninda biliyorduk ve bu ereglide en cok bizim ezildigimizi sen bizden daha iyi biliyorsun bukadarmi karardi kalplariniz ? Bizi de manset yapsana uzun uzun samimi cumleler kurarak vicdan yaparak cesaretin varmi ? Yapmazsin neyse cuma gunu bedava haber var sizide bekleriz anakapiya aksam saat 6 da oypalilarin aileleri oturma eylemi baslatacak hayırlı yayinlar

    1. Editör Yazar dedi ki:

      Akgün habere sen değil kralı gelse böyle laf etme hakkı bulamazsın kendi korkaklığınız ve birbirinizi satma adamlığınıza başkasını suçlayarak kaçma penceresi aralayamazsın madem adamdın da ben yazarken neden benim haberlerimi sayfanda paylaşacak cesareti bulamadın kendinde?

    2. Editör Yazar dedi ki:

      Sen adamsan söyle bakalım önceden neden haber yapıyordum da şimdi neden yapmıyorum yiyor mu yazsana adını soyadını yazarak…
      Önceden senden yada senin gibi korkaklardan para alarak haber yapmadım ki sana ve senin gibilere şimdi neden yapmıyorsun soruna cevap vereyim.
      Korkak korkak işinize gelin gidin hakan akgün sizin hakkınızı korusun öyle mi ? Sen korkudan sustun ben seni korkak diye haber yapmadım sen ekmek yedin ben taş senin umrunda mı idim? Sen neden benim umrumda olacaksın?

      1. Editör Yazar dedi ki:

        Hakan Akgün işçi babasıdır.
        Hakan abim Hala içeride senin fedakârlıkların adamlığın konuşuluyor bırak abi şu yukardaki yavşak’ı!