Dolar 32,3639
Euro 34,9576
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 16°C

Erdemir’den eğitime destek

Erdemir’den eğitime destek
15 Ekim 2022 22:59 | Son Güncellenme: 17 Ekim 2022 23:05
468
A+
A-

Erdemir ile Zonguldak Valiliği ve Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı arasında protokol imzalandı

Erdemir’den eğitime destek

Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, toplumsal gelişime yönelik faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Eğitime verdiği desteğe bir yenisini ekleyen Erdemir, Zonguldak Valiliği ve Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı ile protokol imzaladı.

 

Dünyanın en büyük çelik üreticileri arasında yer alan Erdemir, üretimi ve istihdamıyla ülke ekonomisi için değer yaratırken, toplumsal gelişime yönelik faaliyetlerine bir yenisini ekledi. Karadeniz Ereğli’de Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesinde bulunan ve üniversite kampüsü olarak tahsis edilmiş alana inşa edilecek fakülte ve eğitim binalarına Erdemir tarafından destek sağlanmasına ilişkin bir protokol imzalandı.

Erdemir ile Zonguldak Valiliği ve Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı arasındaki protokol, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Karadeniz Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Erdemir Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Sinan Bozkurt’un katılımıyla 13 Ekim 2022 tarihinde imzalandı.

 

57 YILDIR BÖLGENİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLIYOR

 

Erdemir, Karadeniz Ereğli’de 57 yıldır bölgenin ve sanayinin can damarı olmayı sürdürüyor. Kuruluşundan günümüze bölgenin eğitim alanındaki ihtiyaçlarını mümkün olduğunca karşılayarak, ülkemizin geleceği olan gençlerimizin eğitimine yönelik katkı sağlıyor.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.