Dolar 32,4155
Euro 34,8206
Altın 2.430,28
BİST 9.974,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Az Bulutlu
Zonguldak
15°C
Az Bulutlu
Sal 14°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 17°C

YETTİNİZ ARTIK! KENDİNİZE GELİN! 

YETTİNİZ ARTIK! KENDİNİZE GELİN! 
7 Kasım 2023 22:31
224
A+
A-

Ne Güzel Demiş Alanyadan Mustafa Uysal !

 

Biz de bu güzel anlatımı tebrik edelim istedik ve  içimizde  kalmasın diye de  yazısını buradan haberlestirerek destekleme kararı aldık ?

 

“Saffet Bozkurt Ak Parti teşkilatını nereye getiriyor?” sorusunu duymaktan bıkan, seçmenlere anlatmak için yırtınan hatta anlatmaktan yorulan gerçek Ak Partilerin susma zamanı geldi!

Neden mi ?

Çünkü bu soruya gerçek cevabı vermesi gereken Bozkurtlar destekçisi Uysal açtı ağzını yumdu gözünü…

 

Bozkurt’un buralara gelmesinde en büyük desteği veren Mustafa Uysal’ın yüreğinden ağzına , oradan da kalemine yansıyarak akan bu anlamlı yazısı dizisini alemi cihana örnek gösteriyoruz ve alkışlıyoruz…

 

Bozkurt Ak Partiye ve Partililere ne yapıyor ,nereye getiriyor sorusuna en doğru cevabı onu buralara getiren Uysalın kaleminden dökülen  yazısını okumanızı tavsiye ediyoruz .

 

 

Mustafa Uysal Ne Demiş ?

 

“YETTİNİZ ARTIK! KENDİNİZE GELİN! 

 

Ak Parti önceki dönem İlçe Başkanı M.Fatih Çakır’ın kızının haftasonu yapılan düğününe Ak Partinin tüm A Takımı davet edilip, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt’un davet edilmeyip katılmaması üzerine yaptığım “Düğün davetinden siyasi okuma” başlıklı yazım sonrası, küçük bir kesim alınıp tepkisini bildirirken, daha geniş kitle bu olaylardan duydukları rahatsızlıkları dile getirdi.

 

O yazımda Ak Partide siyaset yapanları iyi tanıyıp, iyi analiz ettiğimi düşündüğüm için, bu düğünün Ak Parti siyasetinde çok sular götüreceğini yazmıştım.

 

Siyasi kulislerdeki bombalara göre de aynen öyle oldu!

 

Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Sezer, önceki dönem İlçe Başkanı Çakır’ın kızının düğününe katılmış ve nikah şahitliği yapmıştı.

 

Vayy senmisin Ak Parti eski İlçe Başkanının düğününe katılan İlçe Başkanı!

 

Saffet Bozkurt ekibinin piyasaya yaydığı dedikoduya göre Vekil Bozkurt, İlçe Başkanı Sezer’i düğün sonrası telefonla arayarak “ Bundan sonra benim olduğum yere gelmeyeceksin !” diyerek, açık tepki koymuş.

 

Ama İbrahim Sezer, o söze aldırış etmeden Teşkilat Başkanlığı kültürüyle vekilin olduğu proğramlara katılmış.

 

Tabi teşkilatçılıktan haberleri olmayan, kindar, öfkeli ve küçük olsun benim olsun mantığındaki Saffetçiler, İlçe Başkanı İbrahim Sezer’in vekilin olduğu proğrama katılmasını “yüzsüzlük” olarak değerlendirip, dedikodu sarmalına girmişler.

 

Sosyal Medyadan gördüğüm kadarıyla Bu Akşam Ak Parti İlçe Teşkilatının Yönetim Kurulu toplantısı yapılmış. İlçe Başkanı İbrahim Sezer’in önceki dönem İlçe Başkanı Fatih Çakır’ın düğün merasimine katıldı diye, “Saffetçiler” İlçe Yönetim Kurulu toplantısına katılmayarak kendilerince tepki koymuşlar!

 

Teşkilatçılıktan haberiniz yok, Ben Ak Partili değil Saffetçisiniz deyince bana kızıyorlar!

 

Sizde teşkilatcılık kültürü, ahlakı olsa Vekilin telefon ile proğramlarına “gelme!” dediği İlçe Başkanının o proğrama katılacağını bilir, İlçe Başkanını “yüzsüzlükle” suçlamazsınız.

 

Eğer bir yüzsüz arıyor iseniz, lütfen aynaya bakınız!

 

Fatih Çakırla İlçe Başkanlığı süresinde en çok uğraşan bendim. O dönem Fatih’in çantasını taşıyan, yönetimine adam sokan, bürokraside işlerini yaptıran sizler için Fatih Çakır ne zaman bu kadar kötü oldu? Çok merak ediyorum, sizin Fatih Çakır’ın yarısı kadar bu partiye emek veren kaç kişiniz var?

 

Biz eski İlçe Başkanı yerine Vekil Bozkurt’u İlçe Başkanı isterken kucaklasın, büyütsün, ego ve kibir dili değil sevgi dili konuşsun istedik! Gücü eline geçiren bir avuç menfaat odağı karşısında Ötekileştirilmekten bıkan insanlarımızın , emek veren partililerimizin mutluluğu İçin istedik. Biz bu günleri sizin kin, öfke ve hadsizliğinizi çekmek için istemedik. Giden geleni aratsın diye istemedik!

 

Siz ne yaptınız? Maval okumayın, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç olan bu zamanda insanları uzaklaştırdınız!

 

Eski İlçe başkanımın düğününe katılanlar İçin söylediğiniz hakaretlerden bahsetmiyorum bile…Siz çizmeyi çoktan aştınız bile!

 

İlçe Başkanı ve düğüne katılan parti emektarları için söylediğiniz lafları Yüreğiniz varsa, Düğüne katılan eski ve yeni vekillere, İl Başkan Vekiline de söylesinize!

 

Sizi son kez uyarıyorum!

 

Burası babanızın çiftliği değil, burası herkesin kapısı Ak Parti! Vekil vekilliğini bilecek, Teşkilat Başkanı da İlçe Başkanlığını! Yalakalar ise önce haddini bilecek!

 

Eğer Vekil bu kafayla kin ve nefretle devam ederse; biten muhabbet ve arkadaşlık sonrası bu saatten sonra hukukta biter.

 

Hukuk biterse mücadele başlar. Mücadele başlarsa, biz her zaman mücadele adamıydık. Hiç hazıra konmadık!

 

Ne bu düşmanlık, kin, nefret ve ego! Tüm emeklerimizin içine ettiniz, yazık ettiniz!

 

Sizin koltuğunuzda daha önce oturanlarda bu güçlerinin sonsuza dek süreceğini zannettiler. Evet halt ettiler ama sizin kadar bölmediler.

 

At sahibine göre kişner Sayın Vekil , Biz kişneme sesine değil, eyer tutana bakarız!

 

Bundan sonra Halep ordaysa, arşın burda!

 

Biz mücadeleye hazırız!

 

Biz kimmiyiz?.

Koltuk hastası değiliz, Hep başkaları İçin koltuk istedik, onu bilir onu söyleriz!

 

Koltuk merakı olanlar düşünsün, hep birlikte BAKARSINIZ…”

 

Vesselam,

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.