Dolar 32,4390
Euro 34,7386
Altın 2.446,03
BİST 9.909,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C

ERDEMİR’in abisi Odabaş mı? İşte FETÖ sofrasındaki o SENDİKACI…

ERDEMİR’in abisi Odabaş mı?  İşte FETÖ sofrasındaki o SENDİKACI…
9 Haziran 2023 19:28
1.334
A+
A-

Akgün Haberin Yıllar Evvel Yazdığı Konular Şimdi Gün Yüzüne Çıkıyor. 

 

Seyfi Boyraz’a haberi toparlaması ve yayınlayacak cesareti kendinde bulduğu için buradan teşekkür ediyor sizi eşsiz güzellikteki yazısı ile başbaşa bırakıyorum.

“İşte FETÖ sofrasındaki o SENDİKACI…”

ERDEMİR'in abisi Odabaş mı?

ÖZEL HABER – Seyfi BOYRAZ

 

“2002 yılında kurulan ve faaliyetlerini 15 Temmuz darbe girişiminden sonra durduran FETÖCÜ Ereğli Eğitim Sevenler Derneği’nin düzenlediği iftar yemeğine, o tarihte Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı olarak görev yapan Yusuf Ziya Odabaş’ın da katıldığı ortaya çıktı.

 

FETÖ SOFRASINDA BİR SENDİKACI

Haber merkezimize ulaşan ve 2013 yılının Ağustos ayında çekildiğini tespit ettiğimiz bir fotoğrafta, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş ile aynı masa etrafında iftar açan kişilerin FETÖ davasından tutuklanan, memuriyetten atılan ve bugün hala FETÖ sanığı olarak firarda olan kişilerden oluştuğu dikkat çekiyor.

“BU RESMİ İLK HABER HALİNE GETİREN VE KAMUOYUNUN  DİKKATİNİ  ÇEKMEKTEN ÖTEYE GİDEMEYEN  AKGÜN HABER NE KADAR HAKLI İMİŞ ŞİMDİ HERKES DAHA İYİ ANLIYOR.”

detail-photo-fancybox-0

O MASADA KİMLER VAR?

2013 yılının Ağustos ayında FETÖCÜ Cihan Haber Ajansı muhabiri tarafından çekilen fotoğrafta, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş ile birlikte aynı masada oturanlardan dönemin Ereğli Milli Eğitim Müdürü Naci Kılıç ile Ereğli Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Ali Kabaş FETÖ PDY Terör Örgütü soruşturması sonucunda Kanun Hükmünde Kararname ile memuriyetten men edildikleri ortaya çıktı. Aynı masada 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kapatılan Emel AŞ. Müdürü Bekir Balaban ve yine darbe girişimi sonrası kapatılan Ereğli Eğitim Sevenler Derneği Başkanı Şeref Kazdal ve Metal Koop Başkanı Erdal Özdemir de bulunuyor. Masada bulunan bir diğer kişinin ise 14 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ Terör Örgütü tarafından eşiyle birlikte yurtdışına çıkarıldığı ve Almanya’daki olduğu da elimize ulaşan bilgiler arasında.

 

İFTAR YEMEĞİ Mİ MÜTEVELLİ HEYETİ TOPLANTISI MI?

Haber merkezimize ulaşan fotoğraf karesini araltırdığımızda ilginç ayrıntılara ulaştık. Bir iftar yemeğinde çekilen bu fotoğrafın aslın Ereğli’deki FETÖCÜLERİN mütevelli heyeti toplantısı olduğu iddiası ileri sürüldü. Toplantıda bulunan ve kimliğini tespit edemediğimiz diğer kişilerin ise FETÖ yapılanmasının Ereğli’deki bazı kamu kurumu ve esnaf temsilcileri olduğu düşünülüyor.

 

TÜRK METAL FETÖCÜ ÖĞRENCİLERE

EĞİTİM BURSU VERDİ Mİ?

15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminden önce Ereğli’de faaliyet gösteren Ereğli Eğitim Sevenler Derneği, topladığı bağış ve himmetlerle kendi cemaatindeki öğrencilere burs veriyordu. Dönemin Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı olarak görev yapan Yusuf Ziya Odabaş’ın da bu FETÖCÜ derneğe ciddi miktarlarda bağış yaptığı ileri sürülüyor. Türk Metal Sendikası’nın ve Metal Koop’un ö dönem FETÖCÜ dernek ve yapılanmalara ne kadar bağış yaptığı ise merak ediliyor.

 

ERDEMİR İŞÇİLERİNDEN HİMMET TOPLANMIŞ

Ayrıca Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş’ın, Ereğli Şube Başkanı olarak görev yaptığı süreçte, FETÖCÜ dernek ve yapılanmalar için yetkili olduğu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda çalışan sendika üyesi işçilerden himmet topladığı, ayrıca o dönemlerde Metal Koop üzerinden de FETÖCÜ derneklere katkı sağlandığı iddia ediliyor.

 

ERDEMİR’İN ABİSİ ODABAŞ MI?

Diğer taraftan devlet kurumlarından binlerce memur ve çalışan FETÖ Terör Örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle memuriyetten men edilirken, Erdemir’den sadece 3-5 kişi hakkında işlem yapılması da kamuoyunun ‘ERDEMİR’deki FETÖCÜLERİ Yusuf Ziya Odabaş mı korudu, Erdemir’in abisi Odabaş mı’ sorusunun cevabını aramasına neden oluyor. Hatırlanacağı gibi Odabaş’ın, ‘etle tırnak gibiyiz’ dediği dönemin Erdemir Genel Müdürü Oğuz Özgen de Erdemir üzerinden FETÖ ile bağlantılı bir hesaba para havalesi yaptırdığı için gözaltına alınarak tutuklanmış ve bir süre cezaevinde yatmıştı.

EREĞLİ BELEDİYESİ’Nİ ELE GEÇİRME PLANININ İÇİNDE FETÖCÜLER DE VAR MI?

Bir yandan Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcılığı görevini sürdürürken, diğer taraftan Ereğli Belediye Başkanı hayali için ekibiyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’ni dizayn etmeye çalışan Yusuf Ziya Odabaş’ın, geçmişte FETÖCÜ dernek ve kişilerle olan samimiyeti, ‘Ereğli Belediyesi’ni ele geçirme planının içinde FETÖCÜLER de var mı? Odabaş hayalini gerçekleştirmek için FETÖCÜLERLE birlikte mi hareket ediyor’ gibi soruları akıllara getiriyor.”

 

 
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.