Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Parçalı Bulutlu
Zonguldak
16°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 25°C
Çar 20°C

Livadi dosyası şantaj aracı olarak mı kullanılıyor?

Livadi dosyası şantaj aracı olarak mı kullanılıyor?
1 Temmuz 2022 09:38 | Son Güncellenme: 1 Temmuz 2022 09:41
1.524
A+
A-

Livadi dosyası şantaj aracı olarak mı kullanılıyor?

Kdz. Ereğli ilçesinde bir gazeteciye Akçakoca Livadi Otel’de bir emniyet müdürü tarafından teslim edildiği iddia edilen ve kamuoyunda ‘Livadi dosyası’ olarak bilinen dosya bu günlerde ilçedeki bazı iş insanlarına yönelik şantaj aracı olarak mı kullanılıyor?

 

İddiaya göre ‘Livadi dosyası’nı teslim alan gazeteci canlı yayına çıkıp AK Parti yönetiminde yer alan bazı İŞ İNSANLARInı açık açık tehdit ederken, YANINDA gezdirdiği BİR GENCİ aynı AK Partili iş insanlarına göndererek ‘elimizdeki FETÖ dosyasını açıyoruz’ şeklinde söylettiği öğrenildi.

Söz konusu gencinElimizdeki FETÖ dosyası’ diye ortaya attığı “Ağabeyim, hasmı hasmım, hışmı hışmımdır” dediği gazetecinin elindeki Livadi Dosyası mıdır?

Livadi dosyasını teslim alan gazeteci, bu dosya üzerinden iş insanlarına şantaj yaptı mı?

Daha yakın bir zamanda söz konusu gazeteci canlı yayına çıkıp AK Partili iş insanlarını elinde ki ‘livadi dosyası’na güvenerek mi tehdit etti?

AK Partili iş insanlarına giden genci söz konusu gazeteci mi gönderdi?

AK Partili iş insanlarına giderek ‘elimizdeki FETÖ dosyasını açıyoruz’ dediği dosya söz konusu gazetecinin elinde olan ! Livadi dosyası’ mı?

Kimi zaman yönettikleri internet haber siteleri, kimi zaman kendi sosyal medya hesapları ve kimi zamanda başkalarına ait sosyal medya hesapları üzerinden yapılan canlı yayınlar da başta milli eğitim camiasında ki yöneticiler olmak üzere, siyasi parti yöneticileri, STK yöneticileri, iş insanları ve karşılarında duran gazetecileri yaptıkları yalan ve iftiraya dayalı haberlerle itibarsızlaştırmaya çalışan sözde gazetecileri Akgün Haber olarak bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da deşifre etmeye devam edeceğiz.

Hakkımızda yapılan iftira ve hakaretlerle ilgili olarak gerekli yasal haklarımızı bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada kullanmaya devam edeceğiz.

Buradan Kdz. Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı, Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü, terörle mücadele büro amirliği ve güvenlik büro amirliğini göreve çağırıyoruz;

Kamuoyunda ‘Livadi dosyası’ olarak bilinen ve içerisinde FETÖ soruşturmalarına ait belge ve bilgilerin yer aldığı dosya ile ilgili olarak ismi herkesçe bilinen gazeteci hakkında soruşturma açmaya davet ediyoruz.

Biz elimizdeki tüm bilgileri gerek savcılık ve gerekse emniyet birimleri ile paylaşmaya hazırız.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.